Új jelszó kérése

RészletekTexan motoros TV fotel valódi bőr kárpittal

-20%
Texan motoros TV fotel valódi bőr kárpittal
 • Texan motoros TV fotel valódi bőr kárpittal
Fő kategória >Akciós relax ülőgarnitúra 20% >Texan európai relax ülőgarnitúra 20% engedménnyel
342 000 Ft
Akció: 274 000 Ft274000
Kezdete: 2018.03.01   Vége: 2018.09.30


Európai gyártásból

A Texan motoros TV fotel európai gyárban készül, ezért rendelés esetén kb. 6 hét múlva szállítjuk. Ugyancsak az európai gyártás teszi lehetővé, hogy a fotelt a kárpit mintából kiválasztott, megkedvelt színű valódi bőr kárpit felhasználásával egyedileg gyártassuk, szállítsuk.

 

Fix állású fotel talp

A Texan fotel talpa hagyományos fix állású, nem hintáztatható, nem forgó. A fix talpú fotelek előnye, hogy könnyebb belőlük felállni, mint a hintázós vagy a forgó fotelekből.

 

Motoros relax mechanizmus

A Texan fotel háttámlája közel a vizszintesig dönthető, a lábtartó emelhető. A relax mechanizmust a fotel oldalán található gombbal vezérelhető elektromos motor mozgatja. A fal mellé állítható rendszerű mozgató mechanizmus a háttámla döntésekor az ülést előre csúsztatja, így a fotelt közel a fal mellé állítothatjuk, a távolság a fotel háta és a fal között nem változik. A motoros mechanizmus további előnyös tulajdonsága, hogy a közbenső helyzeteket fixen megtartja.

 

Valódi bőr kárpit

A valódi bőr kárpit színeket az alábbi képre kattintva tekintheti meg.


Bemutatóterem

A fotel kipróbálható, megvásárolható a Bemutatóteremben.

Érdeklődni nyitvatartási időben: Bemutatóterem: (30) 501 1765
Nyitvatartási időn kívül: Ügyfélszolgálat: (30) 9863 713 

 • Texan TV fotel valódi bőr kárpittal

  .

  Texan motoros TV fotel - valódi bőr kárpit -
  kinagyítható a képre kattintva !

  .

  Texan garnitúra

  .

  A Texan ülőgarnitúra teljes választékát, a kárpit szineket és a garnitúra részletes ártáblázatát megtekintheti a képre kattintva !

   

  Az európai gyártású Texan motoros TV fotel klasszikusan kényelmes és egyszerre modern megjelenésű.


  A masszív váz és az erős mechanizmus jelentős terhelés esetén is megbízhatóan szolgál. A simán, csendesen működő, a mozgatandó tömegekre kiegyensúlyozott mechanizmus hosszú éveken át biztosítja a fotelben ülők kényelmét.

  A beleülő embert a fotel körül öleli. A keretre szerelt erős fémrugók szolgáltatják az ülés feszességét, rugalmasságát. Az ülőfelület kényelmes puhaságát és a kárpit feszessségét a nagy rugalmasságú poliuretán hab párnázat biztosítja. A háttámla és a kartámasz szilikon golyókkal töltött párnái különösen lágy, kellemes támaszt nyújtanak.

    

  A bőrből készült bútor kárpit kellemes, különlegesen lágy tapintású, kényelmes és meleg, amelyet az enyhén nyitott pórusokon keresztül létrejövő hőmérséklet kiegyenlítődés okoz. Mindamellet a bőr kárpit tartós, strapabíró, könnyen tisztítható, és ami nem elhanyagolható tulajdonsága, a bútornak klasszikusan magas presztízsű megjelenést kölcsönöz. Használat során a kárpit felületén ráncok képződnek, melyek a fotelt patinásabbá, nemesebbé, egyedivé teszik. Ez főleg az ülésen és a kartámlákon mutatkozik.
    

  A Texan fotel megtekinthető, kipróbálható, a valódi bőr kárpit, illetve a megfelelő kárpit szín kiválasztható a Bemutatóteremben.

 • Szélesség
  98 cm
  Magasság
  100 cm
  Mélység
  95 cm
  Ülőfelület szélessége
  46 cm
  Ülőfelület magassága
  49 cm
  Ülőfelület mélysége
  51 cm
  Tömeg
  40 kg/db