Új jelszó kérése

RészletekTexan motoros működtetésű relax sarokgarnitúra

-20%
Texan motoros működtetésű relax sarokgarnitúra
Fő kategória >Relax sarokgarnitúra >Texan relax sarokgarnitúra motoros opcióval nagy kárpit választékkal
682 000 Ft
Akció: 546 000 Ft546000
Kezdete: 2018.03.01   Vége: 2018.09.30


A Texan motoros relax sarokgarnitúra 5 ülésből és a sarokelemből áll. A két szélső ülésen a háttámlát közel a vízszintesig hátradöntheti és vele együtt a lábtartót megemelheti. A három üléses és a két üléses oldalak (a képen látható elrendezéshez képest) felcserélhetők.  A garnitúra sarokmérete: 310 X 260 cm.
Természetesen a sarokgarnitúrához - igény esetén - további Texan TV fotelek vásárolhatók.

  

Európai gyártásból

A Texan motoros relax sarokgarnitúra európai gyárban készül, ezért rendelés esetén kb. 6 hét múlva szállítjuk. Ugyancsak az európai gyártás teszi lehetővé, hogy a sarokgarnitúrát a nagy kárpit választékból kiválasztott, megkedvelt kárpit felhasználásával egyedileg gyártassuk, szállítsuk.

  

Motoros relax mechanizmus

A Texan motoros relax sarokgarnitúra szélső üléseinek a háttámlája közel a vizszintesig dönthető, a lábtartó emelhető. A relax mechanizmust az ülés oldalán található gombbal vezérelhető elektromos motor mozgatja. A fal mellé állítható rendszerű mozgató mechanizmus a háttámla döntésekor az ülést előre csúsztatja, így a sarokgarnitúra közel a fal mellé állítotható, a távolság a kanapé háta és a fal között nem változik. A motoros mechanizmus további előnyös tulajdonsága, hogy a közbenső helyzeteket fixen megtartja.

   

Nagy kárpit választék

A kárpit típusokat, a kárpit színeket az alábbi képekre kattintva tekintheti meg.

 

Columbia Tinos
Bora Wave mikroszálas bársony
Plenty_szinek Milton színek
Dallas színek
Mira víztaszító szövet Hamilton szinek
Valódi bőr szinek

   

Bemutatóterem

A hasonló kanapé és a garnitúrához tartozó fotelek kipróbálhatók, a kárpit kiválasztható Bajza utcai BemutatóterembenA garnitúrához tartozó fotel is kipróbálható, valamint kiválasztható a megfelelő a kárpit.

Érdeklődni nyitvatartási időben: Bemutatóterem: (30) 501 1765
Nyitvatartási időn kívül: Ügyfélszolgálat: (30) 9863 713 

 • Texan relax sarokgarnitura

  A képre kattintva kinagyíthatja a motoros relax Texan sarokgarnitúra képét!

      

  Texan sarokgarnitúra árak - kárpitok

   

  A teljes kárpit választékot és a Texan sarokgarnitúra részletes ártáblázatát megtekintheti a képre kattintva !

  .
  Az európai gyártású Texan motoros relax sarokgarnitúra többlet kényelme a két szélső ülésen megemelhető lábtartó és a közel a vízszintesig hátradönthető háttámla. A Texan motoros relax sarokgarnitúra a modern technika megjelenése a nappaliban.

  A masszív váz és az erős mechanizmus jelentős terhelés esetén is megbízhatóan szolgál. A simán, csendesen működő, a mozgatandó tömegekre kiegyensúlyozott mechanizmus hosszú éveken át biztosítja a sarokgarnitúrát használók kényelmét.
   

  A beleülő embert az ülések párnázata körül öleli. A keretre szerelt hullámrugós alátámasztás szolgálja az ülés feszességét, rugalmasságát. Az ülőfelület kényelmes puhaságát és a kárpit szövet feszessségét a nagy rugalmasságú poliuretán hab párnázat segíti. A háttámla és a kartámaszok szilikon golyókkal töltött párnái különösen lágy, kellemes támaszt nyújtanak.

  A sarokgarnitúra belül üreges váza és a megfelelő szerkezetű kárpit anyagok együttesen oldják meg a hosszútávú tartózkodást lehetővé tévő légáteresztést, szellőzést. A Texan sarokgarnitúrához ajánlott kárpit puha, kellemes tapintású és jó légáteresztő. A kárpit minták a Bemutatóteremben megtekinthetők, kiválaszthatók.

 • Szélesség
  310 cm
  Magasság
  100 cm
  Mélység
  260 cm
  Tömeg
  215 kg/db