Új jelszó kérése

RészletekTransformer 3 személyes kézi működtetésű full relax extra kényelmes kanapé - középen lehajtható asztalkával

ÚJ
Transformer 3 személyes full relax kanapé
 • Transformer 3 személyes full relax kanapé
 • Transformer 3 személyes full relax kanapé
 • Transformer 3 személyes full relax kanapé
 • Transformer 3 személyes full relax kanapé
 • Transformer 3 személyes full relax kanapé

Extra kényelmes ülések

A Transformer ülőgarnitúra 3 személyes kanapéja extra kényelmes ülésekkel készül. Dupla fémrugós szerkezet: A kanapé ülésszerkezet alapja szilárd fém keretre boltozatosan szerelt hullám rugó felület. A föléjük szerelt több mint 50 független textilzsákba elhelyezett fém tekercsrugó (zsákrugók) biztosítja, hogy a kanapé ülésszerkezete a testfelületen egyenletesen ossza el a terhelést, ezzel a legkényelmesebb üléskomfortot biztosítsa. A fémrugós szerkezet egyben a jó szellőzést is szolgálja. Komfort gél réteg: A kanapé ülőfelület kárpitozása alatt komfort gél réteg kerül beépítésre. A komfort gél (gel-infused memory foam) a test alakjához rugalmasan idomuló, a terheléselosztást tovább finomító réteg. A komfort gél a NASA által az űrhajózási csomagolás számára kifejlesztett memória hab emberi kényelem orientáltan továbbfejlesztett változata, amely a gél töltet hatására a hőt jobban vezeti, ezzel is segítve, hogy az ülést tartósan használhassuk.

 

Full relax elrendezés, kézi működtetés

A Transformer ülőgarnitúra 3 személyes kanapéja full relax kiépítésű, azaz mindhárom ülés relax funkciós. A beépített relax mechanizmus a középső ülés háttámláját és lábtartóját is mozgatja. A lábtartót rugó emeli meg, a háttámlát testsúly áthelyezésével lehet hátra dönteni.

   

Lehajtható asztalka

A Transformer full relax  kanapé extra funkciója, hogy a hogy a középső ülés háttámla előre dönthető, hogy kis asztalként szolgáljon.

 

Jó légáteresztő kárpit

A Transformer ülőgarnitúra részét képező kanapé világos barna, csokoládébarna és bazaltszürke puha tapintású aprómintás szövet kárpittal rendelhető.
A kanapé belül üreges váza és a szövet kárpit együttesen biztosítja a hosszútávú tartózkodást lehetővé tévő légáteresztést, szellőzést.

 

Bemutatóterem

A garnitúra fotelja fotelja világosbarna kárpittal megtekinthető, kipróbálható a Bemutatóteremben.
Érdeklődni nyitvatartási időben: Bemutatóterem: (30) 501 1765
Nyitvatartási időn kívül: Ügyfélszolgálat: (30) 9863 713 

 • Transformer 3 személyes full relax kanapé

   

  Transformer full relax garnitúra

   

  Transformer full relx garnitúra

   

  A Transformer ülőgarnitúra képei kinagyíthatók a kis képekre kattintva !

   

  A Transformer ülőgarnitúra 3 személyes full relax kanapéja a különleges kényelmet a klasszikus megjelenéssel ötvözi. Az amerikai gyártmányú kanapé a modern technika megjelenése a nappali bútorai között.

  A kanapé masszív váza és az erős mechanizmus jelentős terhelés esetén is megbízhatóan szolgál. A simán, csendesen működő, a mozgatandó tömegekre kiegyensúlyozott Omega  mechanizmus hosszú éveken át szolgálja a kanapén ülők kényelmét. Az amerikai gyártású masszív kanapé a nagyobb súlyú emberek kényelmét is megbízhatóan szolgálja.

  A beleülő embert a párnázat körül öleli. Az ülőfelület ülésenként 50 független csavarrugóból összeállított zsákos rugózása,  valamint a kárpitozás alatti, a női biciklinyergek megoldásához hasonló komfort gél réteg extra kényelmes üléskomfortot eredményez.  Az ülőfelület kárpit szövet feszessségét a rostszálas párnázat biztosítja. A háttámla lazára fúvott rostszálas párnája különösen lágy, kellemes támaszt nyújt.

  A kanapé belül üreges váza és a szövet kárpit együttesen biztosítja a hosszútávú tartózkodást lehetővé tévő légáteresztést, szellőzést. A bőrhatású szövet kárpit  kellemes tapintású és jó légáteresztő valamint könnyen tisztítható.

 • Szélesség
  229 cm
  Magasság
  104 cm
  Mélység
  102 cm
  Státusz
  ÚJ    
  Tömeg
  85 kg/db