Új jelszó kérése

RészletekTransformer forgó - hintázó TV fotel világos barna kárpittal raktárról

ÚJ
Raktárkészlet: 1 db
Transformer forgó - hintázó kézikaros TV fotel
 • Transformer forgó - hintázó kézikaros TV fotel
 • Transformer forgó - hintázó kézikaros TV fotel
 • Transformer forgó - hintázó kézikaros TV fotel

Extra kényelmes ülés

A Transformer ülőgarnitúra forgó - hintázó TV fotlje extra kényelmes üléssel készül. Dupla fémrugós szerkezet: A fotel ülésszerkezet alapja szilárd fém keretre boltozatosan szerelt hullám rugó felület. A föléjük szerelt több mint 50 független textilzsákba elhelyezett fém tekercsrugó (zsákrugók) biztosítja, hogy a kanapé ülésszerkezete a testfelületen egyenletesen ossza el a terhelést, ezzel a legkényelmesebb üléskomfortot biztosítsa. A fémrugós szerkezet egyben a jó szellőzést is szolgálja. Komfort gél réteg: A  fotel ülőfelület kárpitozása alatt komfort gél réteg kerül beépítésre. A komfort gél (gel-infused memory foam) a test alakjához rugalmasan idomuló, a terheléselosztást tovább finomító réteg. A komfort gél a NASA által az űrhajózási csomagolás számára kifejlesztett memória hab emberi kényelem orientáltan továbbfejlesztett változata, amely a gél töltet hatására a hőt jobban vezeti, ezzel is segítve, hogy az ülést tartósan használhassuk.

 

Forgó - hintázó relax mechanizmus

 A forgó - hintázó mechanizmussal készülő  fotelben megemelheti a lábtartót, a közel a vízszintes pozícióig hátradöntheti a háttámlát. A fotel a forgótalpon 360 fokban körbe forgatható. A jól kiegyensúlyozott csendes mechanizmust a fotel oldalán található kézikarral lehet működtetni.

    

Jó légáteresztő kárpit

A Transformer ülőgarnitúra részét képező TV fotel raktárról világos barna puha tapintású aprómintás szövet kárpittal  vásárolható.
A kanapé belül üreges váza és a szövet kárpit együttesen biztosítja a hosszútávú tartózkodást lehetővé tévő légáteresztést, szellőzést.

  

Bemutatóterem

A fotel megtekinthető, kipróbálható a Bemutatóteremben.
Érdeklődni nyitvatartási időben: Bemutatóterem: (30) 501 1765
Nyitvatartási időn kívül: Ügyfélszolgálat: (30) 9863 713 

 • Transformer TV fotel

   

  Transformer TV fotel

   

  Transformer full relax garnitúra

    

  A Transformer fotel és ülőgarnitúra képei kinagyíthatók a kis képekre kattintva !

   

  A Transformer forgó - hintázó TV fotel a különleges kényelmet a klasszikus megjelenéssel ötvözi. Az amerikai gyártmányú fotel a modern technika megjelenése a nappali bútorai között.

  A fotel masszív váza és az erős mechanizmus jelentős terhelés esetén is megbízhatóan szolgál. A simán, csendesen működő, a mozgatandó tömegekre kiegyensúlyozott Omega  mechanizmus hosszú éveken át szolgálja a kanapén ülők kényelmét. Az amerikai gyártású masszív kanapé a nagyobb súlyú emberek kényelmét is megbízhatóan szolgálja.

  A beleülő embert a párnázat körül öleli. Az ülőfelület 50 független csavarrugóból összeállított zsákos rugózása,  valamint a kárpitozás alatti, a női biciklinyergek megoldásához hasonló komfort gél réteg extra kényelmes üléskomfortot eredményez.  Az ülőfelület kárpit szövet feszessségét a rostszálas párnázat biztosítja. A háttámla lazára fúvott rostszálas párnája különösen lágy, kellemes támaszt nyújt.

  A fotel belül üreges váza és a szövet kárpit együttesen biztosítja a hosszútávú tartózkodást lehetővé tévő légáteresztést, szellőzést. A mikroszálas szövet kárpit  kellemes tapintású és jó légáteresztő valamint könnyen tisztítható.

 • Szélesség
  109 cm
  Magasság
  107 cm
  Mélység
  107 cm
  Raktárkészlet
  1 db
  Státusz
  ÚJ    
  Tömeg
  35 kg/db