Új jelszó kérése

RészletekVoyager 3 személyes motoros full relax kanapé extra kényelmes fekvő ülésesekkel, lehajtható asztalkával - középső ülés kézi relax

Voyager 3 személyes full relax extra kényelmes fekvő üléses kanapé
 • Voyager 3 személyes full relax extra kényelmes fekvő üléses kanapé
 • Voyager 3 személyes full relax extra kényelmes fekvő üléses kanapé
 • Voyager 3 személyes full relax extra kényelmes fekvő üléses kanapé

Extra kényelmes ülések

A Voyager ülőgarnitúra 3 személyes motoros kanapéja extra kényelmes ülésekkel készül. Dupla fémrugós szerkezet: A kanapé ülésszerkezet alapja szilárd fém keretre boltozatosan szerelt hullám rugó felület. A föléjük szerelt több mint 50 független textilzsákba elhelyezett fém tekercsrugó (zsákrugók) biztosítja, hogy a kanapé ülésszerkezete a testfelületen egyenletesen ossza el a terhelést, ezzel a legkényelmesebb üléskomfortot biztosítsa. A fémrugós szerkezet egyben a jó szellőzést is szolgálja. Komfort gél réteg: A kanapé ülőfelület kárpitozása alatt komfort gél réteg kerül beépítésre. A komfort gél (gel-infused memory foam) a test alakjához rugalmasan idomuló, a terheléselosztást tovább finomító réteg. A komfort gél a NASA által az űrhajózási csomagolás számára kifejlesztett memória hab emberi kényelem orientáltan továbbfejlesztett változata, amely a gél töltet hatására a hőt jobban vezeti, ezzel is segítve, hogy az ülést tartósan használhassuk.

 

Full relax elrendezés, fekvő helyzetig dönthető háttámlák

A Voyager ülőgarnitúra 3 személyes kanapéja fekvő helyzetig dönthető üléseinek a működtető mechanizmusa a háttámlát a tartós alvást lehetővé tevő vízszintes pozícióig dönti és megemeli a lábtartót. A kanapé full relax kiépítésű, azaz mindhárom ülés relax funkciós. A középső ülés relax mechanizmus a kézi működtetésű.
A szélső ülések motor kapcsolója a kanapé oldalába süllyesztve található. A motoros mechanizmus megmeli a lábtartót, hátradönti a háttámlát.
A középső ülés esetén a relax mechanizmust az ülések közötti párnázatba süllyesztett kis kar meghúzásával lehet működésbe hozni. A középső ülésen egy rugó megemeli a lábtartót. A háttámlát a testsúlyunk áthelyezésével tudjuk hátra dönteni.

 

Lehajtható asztalka

A Voyager kanapé negyedik extra funkciója, hogy a hogy a középső ülés háttámla előre dönthető, hogy kis asztalként szolgáljon.

 

Jó légáteresztő kárpit

A Voyager ülőgarnitúra részét képező kanapé világosbarna, gesztenyebarna és kékesszürke bőrhatású szövet kárpittal rendelhető.
A kanapé belül üreges váza és a bőrhatású szövet kárpit együttesen biztosítja a hosszútávú tartózkodást lehetővé tévő légáteresztést, szellőzést.

  

Bemutatóterem

A kanapéval azonos szrkezetű és kényelmű garnitúrafotel megtekinthető, kipróbálható a Bemutatóteremben.
Érdeklődni nyitvatartási időben: Bemutatóterem: (30) 501 1765
Nyitvatartási időn kívül: Ügyfélszolgálat: (30) 9863 713 

 • Voyager 3 személyes full relax kanapé 

  Voyager full relax garnitúra

   

  A Voyager ülőgarnitúra képei kinagyítható a kis képre kattintva !

   

  A Voyager ülőgarnitúra 3 személyes full relax kanapéja a különleges kényelmet a klasszikus megjelenéssel ötvözi. Az amerikai gyártmányú kanapé a modern technika megjelenése a nappali bútorai között.

  A kanapé masszív váza és az erős mechanizmus jelentős terhelés esetén is megbízhatóan szolgál. A simán, csendesen működő, a mozgatandó tömegekre kiegyensúlyozott Omega  mechanizmus hosszú éveken át szolgálja a kanapén ülők kényelmét. Az amerikai gyártású masszív kanapé a nagyobb súlyú emberek kényelmét is megbízhatóan szolgálja. A mechanizmus kézi karos vagy opcionálisan motoros működtetésű lehet.

  A beleülő embert a párnázat körül öleli. Az ülőfelület ülésenként 50 független csavarrugóból összeállított zsákos rugózása,  valamint a kárpitozás alatti, a női biciklinyergek megoldásához hasonló komfort gél réteg extra kényelmes üléskomfortot eredményez.  Az ülőfelület kárpit szövet feszessségét a rostszálas párnázat biztosítja. A háttámla lazára fúvott rostszálas párnája különösen lágy, kellemes támaszt nyújt.

  A kanapé belül üreges váza és a szövet kárpit együttesen biztosítja a hosszútávú tartózkodást lehetővé tévő légáteresztést, szellőzést. A bőrhatású szövet kárpit  kellemes tapintású és jó légáteresztő valamint könnyen tisztítható.

 • Szélesség
  224 cm
  Magasság
  102 cm
  Mélység
  107 cm
  Tömeg
  110 kg/db