Új jelszó kérése

RészletekVoyager 3 személyes motoros relax kanapé extra kényelmes fekvő ülésekkel - középső ülés fix állású

Voyager 3 személyes kanapé extra kényelmes fekvő ülésekkel
 • Voyager 3 személyes kanapé extra kényelmes fekvő ülésekkel
 • Voyager 3 személyes kanapé extra kényelmes fekvő ülésekkel
 • Voyager 3 személyes kanapé extra kényelmes fekvő ülésekkel
 • Voyager 3 személyes kanapé extra kényelmes fekvő ülésekkel
 • Voyager 3 személyes kanapé extra kényelmes fekvő ülésekkel

Extra kényelmes ülések

A Voyager ülőgarnitúra motoros 3 személyes kanapéja extra kényelmes ülésekkel készül. Dupla fémrugós szerkezet: A kanapé ülésszerkezet alapja szilárd fém keretre boltozatosan szerelt hullám rugó felület. A föléjük szerelt több mint 50 független textilzsákba elhelyezett fém tekercsrugó (zsákrugók) biztosítja, hogy a kanapé ülésszerkezete a testfelületen egyenletesen ossza el a terhelést, ezzel a legkényelmesebb üléskomfortot biztosítsa. A fémrugós szerkezet egyben a jó szellőzést is szolgálja. Komfort gél réteg: A kanapé ülőfelület kárpitozása alatt komfort gél réteg kerül beépítésre. A komfort gél (gel-infused memory foam) a test alakjához rugalmasan idomuló, a terheléselosztást tovább finomító réteg. A komfort gél a NASA által az űrhajózási csomagolás számára kifejlesztett memória hab emberi kényelem orientáltan továbbfejlesztett változata, amely a gél töltet hatására a hőt jobban vezeti, ezzel is segítve, hogy az ülést tartósan használhassuk.

 

Fekvő helyzetig dönthető háttámla

A Voyager ülőgarnitúra 3 személyes kanapéja fekvő helyzetig dönthető üléseinek a működtető mechanizmusa a háttámlát a tartós alvást lehetővé tevő vízszintes pozícióig dönti, megemeli a lábtartót. 
A 3 személyes kanapé két oldalsó ülését mozgatja a beépített motoros relax mechanizmus. A középső ülés hagyományos fix állású. 

 

Jó légáteresztő kárpit

A Voyager ülőgarnitúra részét képező kanapé világosbarna, gesztenyebarna és kékesszürke txtilbőr kárpittal rendelhető.
A kanapé belül üreges váza és a textilbőr kárpit együttesen biztosítja a hosszútávú tartózkodást lehetővé tévő légáteresztést, szellőzést.

 

 

Bemutatóterem

 

A kanapéval azonos szrkezetű és kényelmű garnitúrafotel megtekinthető, kipróbálható a Bemutatóteremben.
Érdeklődni nyitvatartási időben: Bemutatóterem: (30) 501 1765
Nyitvatartási időn kívül: Ügyfélszolgálat: (30) 9863 713 

 

 •  

  Voyager full relax garnitúra

   

  A Voyager ülőgarnitúra képe kinagyítható a kis képre kattintva !

   

  A Voyager opcionálisan motoros 3 személyes kanapé a különleges kényelmet a klasszikus megjelenéssel ötvözi. Az amerikai gyártmányú kanapé a modern technika megjelenése a nappali bútorai között.

  A masszív váz és az erős mechanizmus jelentős terhelés esetén is megbízhatóan szolgál. A simán, csendesen működő, a mozgatandó tömegekre kiegyensúlyozott Omega  mechanizmus hosszú éveken át szolgálja a kanapén ülők kényelmét. Az amerikai gyártású masszív kanapé a nagyobb súlyú emberek kényelmét is megbízhatóan szolgálja.

  A beleülő embert a párnázat körül öleli. Az ülőfelület ülésenként 50 független csavarrugóból összeállított zsákos rugózása,  valamint a kárpitozás alatti, a női biciklinyergek megoldásához hasonló komfort gél réteg extra kényelmes üléskomfortot eredményez.  Az ülőfelület kárpit szövet feszessségét a rostszálas párnázat biztosítja. A háttámla lazára fúvott rostszálas párnája különösen lágy, kellemes támaszt nyújt.

  A Voyager ülőgarnitúra 3 személyes kanapéja belül üreges váza és a textilbőr kárpit együttesen biztosítja a hosszútávú tartózkodást lehetővé tévő légáteresztést, szellőzést. A textilbőr kárpit  kellemes tapintású és jó légáteresztő valamint könnyen tisztítható.

 • Szélesség
  224 cm
  Magasság
  102 cm
  Mélység
  107 cm
  Tömeg
  110 kg/db