Új jelszó kérése

RészletekVoyager fekvő helyzetig dönthető motoros extra kényelmes TV fotel raktárról - világos barna

Raktárkészlet: 2 db
Voyager fekvő helyzetig dönthető motoros extra kényelmes TV fotel raktárról - világos barna

A Voyager ülőgarnitúra TV fotelje extra kényelmes üléssel készül.


Dupla fémrugós szerkezet: Az ülés szerkezet alapja szilárd fém keretre boltozatosan szerelt hullám rugók. A föléjük szerelt több mint 50 független textilzsákba elhelyezett fém tekercsrugó (zsákrugók) biztosítja, hogy az ülés szerkezet a testfelületen egyenletesen ossza el a terhelést, ezzel a legkényelmesebb üléskomfortot biztosítsa. A fémrugós szerkezet egyben a jó szellőzést is szolgálja.


Komfort gél réteg: Az ülőfelület kárpitozása alatt komfort gél réteg kerül beépítésre. A komfort gél (gel-infused memory foam) a test alakjához rugalmasan idomuló, a terheléselosztást tovább finomító réteg. A komfort gél a NASA által az űrhajózási csomagolás számára kifejlesztett memória hab emberi kényelem orientáltan továbbfejlesztett változata, amely a gél töltet hatására a hőt jobban vezeti, ezzel is segítve, hogy az ülést tartósan használhassuk.


A Voyager fekvő helyzetig dönthető TV fotelben a háttámlát a tartós alvást lehetővé tevő vízszintes pozícióig döntheti, megemelheti a lábtartót. A jól kiegyensúlyozott csendes mechanizmust működtető villamos motort a fotel oldalán található gombbal lehet működtetni.

  

Bemutatóterem

A fotelt raktárról világosbarna textilbőr kárpittal szállítjuk. 
A fotel megtekinthető, kipróbálható a Bemutatóteremben.
Érdeklődni nyitvatartási időben: Bemutatóterem: (30) 501 1765
Nyitvatartási időn kívül: Ügyfélszolgálat: (30) 9863 713 

 • A Voyager motoros fekvő fotel klasszikusan kényelmes és egyszerre modern. Az amerikai gyártmányú fekvő fotel a modern technika megjelenése a nappali bútorai között.


  A masszív váz és az erős mechanizmus jelentős terhelés esetén is megbízhatóan szolgál. A simán, csendesen működő, a mozgatandó tömegekre kiegyensúlyozott Omega  mechanizmus hosszú éveken át szolgálja a fotelben ülők kényelmét. Direct Drive Cross Bar technológia biztosítja, hogy a fotel egyes mozgó részei mindig szinkronban mozogjanak. Az amerikai gyártású masszív fotel a nagyobb súlyú emberek kényelmét is megbízhatóan szolgálja.

  A beleülő embert a párnázat körül öleli. Az ülőfelület 50 független csavarrugóból összeállított zsákos rugózása,  valamint a kárpitozás alatti, a női biciklinyergek megoldásához hasonló komfort gél réteg extra kényelmes üléskomfortot eredményez.  Az ülőfelület kárpit szövet feszessségét a rostszálas párnázat biztosítja. A háttámla lazára fúvott rostszálas párnája különösen lágy, kellemes támaszt nyújt.

  A fotel belül üreges váza és a szövet kárpit együttesen biztosítja a hosszútávú tartózkodást lehetővé tévő légáteresztést, szellőzést. A bőrhatású szövet kárpit  kellemes tapintású és jó légáteresztő valamint könnyen tisztítható.

   

  A fotelt kartondobozba csomagolva szállítjuk. A dobozból kivéve a háttámlát egyszerű módon egymásba csúszó fém szerelvény segítségével kell az ülésrészhez csatlakoztani. Ha a házhozszállítást tőlünk kéri, a fotelt díjmentesen összeszereljük és a csomagolóanyagot elhozzuk. A háttámla felszerelését segítő útmutatót ide kattintva töltheti le.

 • Szélesség
  107 cm
  Magasság
  104 cm
  Mélység
  107 cm
  Ülőfelület szélessége
  45 cm
  Ülőfelület magassága
  48 cm
  Ülőfelület mélysége
  62 cm
  Raktárkészlet
  2 db
  Tömeg
  40 kg/db