Új jelszó kérése

Akciós relax ülőgarnitúra 20%

Fő kategória >Akciós relax ülőgarnitúra 20%

EURÓPAI GYÁRTÁSÚ TV FOTELEK ÉS RELAX ÜLŐGARNITÚRÁK

   

 TV fotel hatféle relax mechanizmussal

  1. Fix állású (vagy görgős) talp - kézi működtetés
  2. Hintázó talp - kézi működtetéssel
  3. Forgó - hintázó talp - kézi működtetéssel
  4. Fix állású (vagy görgős) talp - motoros működtetéssel
  5. Hintázó talp - motoros működtetéssel
  6. Forgó - hintázó talp - motoros működtetéssel

  

Relax kanapék több változatban

  • Kézi működtetés
  • Motoros mechanizmussal
  • Full relax ülésekkel

  

Bevezetési engedmény, kifutó akciós modellek
RELAX ÜLŐGARNITÚRA

  

A nappali bútor választás kulcs témája: milyen ülőgarnitúrát vegyünk?

Ha szeret pihenni, kényelmesen lustálkodni könyvet olvasva, vagy tévét nézve, akkor kedvelni fogja a relax ülőgarnitúra ill. relax kanapé választékunkat, melyek mindegyikén megemelhető a lábtartó, hátradönthető a háttámla. A relax kanapékon ketten vagy hárman tudnak egyszerre pihenni, vagy kényelmesen elnyújtózni, anélkül, hogy harcolni kellene a nyertes ülőhelyért.
Tekintse át az akciós relax ülőgarnitúra választék nyújtotta lehetőségeket, találja meg az igényeinek legjobban megfelelő funkcionalitású kanapé változatot!

 

Európai gyártásból

Az akciós relax ülőgarnitúrák európai gyárban készülnek, ezért rendelés esetén kb. 4 - 6 hét múlva szállítjuk. Ugyancsak az európai gyártás teszi lehetővé, hogy a fotel és a kanapé a nagy kárpit választékból kiválasztott, megkedvelt kárpit felhasználásával egyedileg kerüljön gyártásra, szállításra.

  

Fix állású fotel és kanapé lábazat 

Az akciós relax fotelek és kanapék talpa fix állású, nem hintáztatható.

  

Kézi működtetésű relax mechanizmus

Az európai gyártásból származó relax fotelek és kanapék ülései háttámlája közel a vizszintesig dönthető, a lábtartó emelhető. A relax mechanizmust az ülés oldalán található kar meghúzása és a testsúlyunk áthelyezése segítségével mozgatjuk. A fal mellé állítható rendszerű mozgató mechanizmus a háttámla döntésekor az ülést előre csúsztatja, így a kanapé közel a fal mellé állítható, a távolság a kanapé háta és a fal között nem változik.

 

Motoros relax mechanizmus

A motoros relax fotelek és kanapék lábtartói megemelhetők, az ülések  háttámlája közel a vizszintesig dönthető. A motoros relax mechanizmust az ülések oldalán található gombbal vezérelhető elektromos motor mozgatja. 
A fal mellé állítható rendszerű mozgató mechanizmusa a háttámla döntésekor az ülést előre csúsztatja, így a kanapé közel a fal mellé állítható, a távolság a kanapé háta és a fal között nem változik. A motoros mechanizmus további előnyös tulajdonsága, hogy a közbenső helyzeteket fixen megtartja.

      

Bemutatóterem

A fotelek, kanapék kipróbálhatók, a nagy kárpit választékból a kárpit minták segítségével a kárpit fajta és a kárpit szin kiválasztható a Bajza utcai Bemutatóteremben.

Érdeklődni nyitvatartási időben: Bemutatóterem: (30) 501 1765
Nyitvatartási időn kívül: Ügyfélszolgálat: (30) 9863 713