Relax fotel blog

A felállást segítő fotelek óvják az idősebb emberek egészségét

2023.01.01 17:17
A felállást segítő fotelek óvják az idősebb emberek egészségét

A felállást segítő fotelek óvják az idősebb emberek egészségét

A felállást segítő fotel sokoldalúan könnyíti az idősek mindennapjait. A fejlett amerikai technika reális áron már nálunk is elérhető. Jöjjön el, nézze meg és próbálja ki a Bemutatóteremben.

 

Védekezés a mozdulatlanság okozta vérrög  képződés ellen

Az idősek gyakran hosszabb ideig mozdulatlanul ülnek. Ez rossz vérkeringéshez vezethet, és kényelmetlenséget és szövődményeket, például vérrögképződést, sőt szívrohamot vagy szélütést is okozhat. Az ülő helyzet gyakori megváltoztatásával a felállást segítő fotel javíthatja a lábak és a lábfej véráramlását. Ezenkívül a lábak rendszeres felemelése segíthet olyan keringési problémákon, mint a duzzadt és fájdalmas boka- és lábfej, vagy fájó lábak.

Felállást segítő fotel megemelt lábtartóval

A felállást segítő fotelek elősegítik a helyes testtartást

A legjobb felállást segítő fotelek elősegítik a jó testtartást és egyenesen tartják a hátat, miközben lehetővé teszik a pozícióváltást a nap folyamán. Segíthetnek enyhíteni a hát-, ízületi- és még légzési problémákat is, amelyek az időseket gyakran érintik. A Warner felállást segítő fotel deréktámaszát a háttámlába beépített kis elektromos motor segítségével lehet az Őn számára legmegfelelőbb helyzetbe beállítani.

Warner felállást segítő fotel motoros deréktámasszal

Warner felállást segítő fotel motoros deréktámasszal

A felállást segítő fotelek segítenek csökkenteni a hátfájást

A felső kategóriás felállást segítő fotel az idősek számára nyújt masszázst és melegítést az ágyéki régióban, ami segíthet enyhíteni a hátfájást. A fotel terápiás masszázs funkciója fokozza a vérkeringést az egész testben, csillapítja a hátfájást, és gyorsabb gyógyulást biztosít.

Felállást segítő masszírozós fotel - Haywood

Felállást segítő masszírozós fotel - Haywood

Felállást segítő két motoros fotelek - a lábtartó és a háttámla egymástól függetlenül állítható

A két motoros felállást segítő fotelben ülve a távirányító segítségével könnyedén beállíthatja a legmegfelelőbb ülés pozíciót. A két motor segítségével egymástól függetlenül külön mozgatható a lábtartó, külön a háttámla. A két motoros felállás segítő fekvő fotel mozgató mechanizmusa szilárdan megtartja mind a lábtartó, mind a háttámla közbenső helyzeteit  is. Az irányító panel más gombjai segítségével pedig a felállás segítő funkciót tudjuk működtetni.

Két motoros felállást segítő fotel - Soddy

Két motoros felállást segítő fotel - Soddy

A felállást segítő fotel a leülést is segíti

Ha a felállást segítő fotelből való felállás után a fotelt nem állítjuk vissza az alaphelyzetébe, hanem az ülés felemelve és kissé előredöntve marad, akkor a leülés segítésére is használhatjuk. Nem kell a fotelbe belehuppanni, hanem az ülésnek nekitámaszkodva a motor használatával lassan, fokozatosan lehet az ülést alappozícióba leereszteni.

Felállást segítő fotel a leülést is segíti

Felállást segítő fotel a leülést is segíti

Nagyobb súlyú emberek felállás segítése

Az XXL felállást segítő fotel segít megküzdeni a mindennapi kihívásokkal. Az Omni extra méretű, extra terhelhetőségű amerikai fotel a nagyobb súlyú emberek segítője.
Az Omni XXL felállás segítő  fotel extra méretekkel rendelkezik:
- ülőfelület szélessége: 64 cm
- ülőfelület magassága: 53 cm
- karfa magassága: 71 cm
- háttámla magassága: 122 cm
Az Omni felállást segítő fotel 150 kg súlyig terhelhető.

Felállást segítő fotel XXL terhelhetőséggel - Omni

Felállást segítő fotel XXL terhelhetőséggel - Omni

simplepay_hu_v2