Relax fotel blog

Forgó - hintázó fotelek régi áron

2022.12.04 17:30
Forgó - hintázó fotelek régi áron

A forgó - hintázó fotelek régi áron megvásárolhatók

A szeptemberi áremelés előtt beszerzett és készleten lévő forgó - hintázó fotelek a régi árakon, a jelenlegi áraknál 10% - 20% - al kedvezőbben megvásárolhatók.

Az akció a készlet erejéig tart!

Kényelmes forgó - hintázó fotelek régi áron raktárról

Válassza a kényelmet és a jó minőséget!
A kényelmet és a jó minőséget együtt biztosítják a JÓBARÁTOK forgó - hintázó fotelek, amelyekaz extra kényelem élményét kínálják.

A legolcsóbb a Preston forgó fotel hintázó - motoros talppal szövet kárpittal, raktárról 20% megtakarítással.

Forgó fotel hintázó - motoros talppal - Preston
Forgó fotel hintázó motoros talppal - Preston

A forgó fotelek hintáztatható talpon emelhető lábtartóval és dönthető háttámlával szolgálják az ellazító kényelmet.
A forgó fotelek azért különösen népszerűek, mert sokoldalúan használhatók.
A forgó talpon a fotel 360 fokban körbe forgatható. A forgó talpú fotel mindig abba az irányba fordítható, amilyen irányban a többfunkciós szoba bererendezése éppen igényli. Ha olvasunk, a fény felé forgathatjuk. Ha az íróasztalon dolgozunk, a forgó fotelt befordítjuk az asztal felé. Ha kikapcsolódásként a TV-t nézzük, a forgó fotelt a TV felé lehet fordítani.
A forgó - hintázó mechanizmussal készülő relax fotelek barátságos tulajdonsága, hogy a lengve hintázó mechanizmus már kis erő segítségével kellemesen, az ellazulást segítően mozgásba lendül.
A motoros forgó - hintázó foteleken a motoros mechanizmus megemeli a lábtartót, pihentető pozícióba dönti a háttámlát. A motoros relax mechanizmus előnyös tulajdonsága, hogy a háttámla és a lábtartó közbenső helyzeteit is fixen megtartja.

Motoros forgó fotel régi áron raktárról

A kézikaros TV fotelekhez képest a motoros TV fotelekben a mechanizmust folyamatos, fokozatmentes mozgással nyitja és zárja a beépített elektromotor. Fontos előny még, hogy a lábtartó és a háttámla bármely közbenső helyzetben megállítható, és a beállított pozíciót fixen megtartja. 
A 10% megtakarítással raktárról kapható Gilmore forgó hintázó motoros TV fotel csokoládébarna microszálas bársony kárpittal nem csak elegáns megjelenésű ülőbútor, hanem az esti hihenésre kiváló relax fotel is.

Forgó hintázó motoros TV fotel csokoládébarna mikrobársony kárpittal - Gilmore
Forgó hintázó motoros TV fotel csokoládébarna mikrobársony kárpittal - Gilmore

A szoptatós fotel hintáztatható relax fotel kismamáknak. "Mindent" tud: fokozatmentes lábtartó emelés és háttámla döntés. Extra kényelmes, jól átszellőző ülés, puha kárpit.
Egy jó szoptatós fotel nem csak az anyuka kényelmét szolgáló kismama fotel. Azzal, hogy az anyukának ideális testhelyzetet biztosít a szoptatáshoz, a baba számára is megteremti a megnyugtató kényelmet. A jó szoptatós fotel sokkal több, mint egy sima szoptatós szék, hintafunkciójának köszönhetően egyszerre szoptatós hintaszék és relaxfotel, amely a szoptatáson kívüli pihenés eszköze is.

A Tessin forgó - hintázó motoros szoptató fotel Mira víztaszító kárpittal raktárról a régi áron 20% árelőnnyel vásárolható meg.

Szoptatós fotel forgó hintázó motoros - Tessin
Szoptatós fotel forgó hintázó motoros - Tessin

A JÓBARÁTOK FOTEL Bemutatóteremben meggyőződhet arról, hogy a régi áron raktárról megvásárolható relax fotelek tényleg kényelmesek!

Relax fotelek a Bemutatóteremben
TV fotelek a Jóbarátok Fotel Bemutatóteremben

Bemutatóterem címe:
1048 Budapest, Lóverseny tér 4.

Nyitvatartás:
Hétfő:          szünnap
Kedd:          14:00 - 18:00
Szerda:       szünnap
Csütörtök:   szünnap
Péntek:       14:00 - 18:00
Szombat:    10:00 - 16:00

Bemutatóterem nyitvatartási időben: 061 817 0545

Email:    fotel[kukac]jobaratokfotel.hu

Ügyfélszolgálat hétköznap és szombaton 10 - 18 között: 0630 986 3713 

simplepay_hu_v2