Új jelszó kérése

Fotel forradalom

FOTEL FORRADALOM

Magyarországon eddig nem ismert extra kényelmes amerikai TV fotelek, motoros fotelek relax és masszázs funkciókkal

 

Az  amerikai nappaliban wellness kényelmű TV fotelek kényeztetik a ház lakóit. Az amerikai TV fotelek hintáztathatók, a lábtartó emelhető, a háttámla egy kellemes szundikáláshoz közel a vízszintesig dönthető. A lábtartó és a háttámla mozgatásához elektromotoros mechanizmus is választható. A senior korúak számára a motoros fotelek néhány modellje felállást segítő funkciót nyújt. A wellness igényességű modellek  masszázs berendezéssel, valamint beépített italtartóval rendelhetők. Az amerikai gyártmányú masszív fotelek méretválasztéka az XXL méretekre is kiterjed. Az árusított választékban segít eligazodni a "Relelax fotel típusok" és a "Relax ülőgarnitúra típusok" menüpont.

Kelsey motoros fejtámlás és deréktámaszos relax kanapé 

A JÓBARÁTOK fotelek többsége a különlegesen kellemes üléskomfortot bíztosító Microfiber plüss kárpittal készül. Tudjon meg többet róla a "Microfiber plüss szövet" menüpont alatt.

Gibson fekvő fotel

 
A Bemutatótermünkben próbálja ki a foteljeinket ! Győződjön meg róla, hogy az eddig ismert német, olasz és kínai gyártmányokkal szemben az amerikai fotelek a kényelem eddig nem ismert új, magasabb szintjét nyújtják !

Bemutatóterem