Raktárról szállítjuk

A Gilmore fix talpú motoros TV fotelt raktárról Bronx Camel színű szövet kárpittal szállítjuk.

Fix állású fotel talp 

A Gilmore fix állású fotel talpa hagyományos fix állású, nem hintáztatható, nem forgó. A fix talpú fotelek előnye, hogy könnyebb belőlük felállni, mint a hintázós vagy a forgó fotelekből.

Motoros relax mechanizmus

A Gilmore TV fotel háttámlája közel a vizszintesig dönthető, a lábtartó emelhető. A relax mechanizmust a fotel oldalán található gombbal vezérelhető elektromos motor mozgatja.

Fal mellé állítható

A fal mellé állítható rendszerű mozgató mechanizmus a háttámla döntésekor az ülést előre csúsztatja, így a fotelt közel a fal mellé állítothatjuk, a távolság a fotel háta és a fal között nem változik. A motoros mechanizmus további előnyös tulajdonsága, hogy a közbenső helyzeteket fixen megtartja.

ÚJDONSÁG - USB töltő aljzat

A fotel kapcsoló paneljén zöld jelzőfény mutatja, hogy a fotel elektronikája áram alatt van.
A Gilmore TV fotel kapcsoló paneljén USB töltő aljzat található. A normál méretű USB aljzatba bedugva a töltő kábelt tölthetjük a mobiltelefonunkat, a tabletet, esetleg a notebook - ot.

Bronx szövet kárpit

Az erős, jó tartású Bronx szövet puha, kellemes tapintású. Nem csak az üléskomfortot emeli, hanem a jó por és víztaszító képessége miatt a fotel tisztán tartását is megkönnyíti. Nagy színválaszékkal rendelhető, köztük igazán szép, meleg árnyalatú szinekkel is. A kopásállósága az otthoni használatra szánt szöveteknél elvárt 50 000 Martindale értéket jelentősen felülmúlja, 90 000 Martindale értékű.

Bronx szinek

Bemutatóterem

A Gilmore TV fotel megtekinthető, kipróbálható, megvásárolható a Bemutatóteremben.
Érdeklődni nyitvatartási időben: Bemutatóterem:              061 817 0545
Ügyfélszolgálat hétköznap és szombaton 10:00 - 18:00:  0630 986 3713

Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
simplepay_hu_v2