Raktárról kapható

Az Omni XXL méretű és terhelhetőségű felállást segítő fotel raktárról puha tapintású plüss jellegű világos barna szövet kárpittal kapható.

Extra méretű, extra terhelhetőségű amerikai fotel

Az amerikai gyártású Omni XXL  felállást segítő fotel extra méretekkel rendelkezik (lásd az "Adatok" gomb alatt) és 150 kg súlyig terhelhető.

Felállás segítő motoros relax mechanizmus

Az Omni XXL felállás segítő fotel felállás segítő mechanizmusát kis elektromos motor mozgatja. A motor elindításával a fotel megemelkedik és kissé előre dől, hogy a fotelből a felállás könnyű legyen. Természetesen az Omni XXL felállás segítő fotel motorja a lábtartó fokozatmentes emelését és a háttámla fokozatmentes döntését is megoldja. Az Omni XXL felállás segítő fotel mozgató mechanizmusa szilárdan megtartja mind a lábtartó, mind a háttámla közbenső helyzeteit  is.

A fotel a leülést is segíti

Ha a fotelből való felállás után a fotelt nem visszük vissza az alaphelyzetébe, hanem az ülés felemelve és kissé előredöntve marad, akkor a leülés segítésére is használhatjuk. Nem kell a fotelbe belehuppanni, hanem az ülésnek nekitámaszkodva a motor használatával lassan, fokozatosan lehet az ülést alappozícióba leereszteni.

Extra kényelmes ülés

Az Omni XXL felállás segítő fotel extra kényelmes üléssel készül.
Dupla fémrugós ülés szerkezet:
Az Omni XXL felállás segítő fotel ülés szerkezet alapja szilárd fém keretre boltozatosan szerelt hullám rugók. A föléjük szerelt több mint 50 független textilzsákba elhelyezett fém tekercsrugó (zsákrugók) biztosítja, hogy az ülés szerkezet a testfelületen egyenletesen ossza el a terhelést, ezzel a legkényelmesebb üléskomfortot biztosítsa. Az Omni XXL felállás segítő fotel fémrugós ülés szerkezete egyben a jó szellőzést is szolgálja.
Komfort gél réteg: Az ülőfelület kárpitozása alatt komfort gél réteg kerül beépítésre. A komfort gél (gel-infused memory foam) a test alakjához rugalmasan idomuló, a terheléselosztást tovább finomító réteg. A komfort gél a NASA által az űrhajózási csomagolás számára kifejlesztett memória hab emberi kényelem orientáltan továbbfejlesztett változata, amely a gél töltet hatására a hőt jobban vezeti, ezzel is segítve, hogy az Omni XXL felállás segítő fotel ülését tartósan használhassuk.

Jó légáteresztő kárpit

Az Omni XXL felállás segítő fotel  belül üreges váza és a megfelelő szövet kárpit együttesen biztosítják a hosszútávú tartózkodást lehetővé tévő légáteresztést, szellőzést. A mikroszálas szövet kárpit nemcsak puha, kellemes tapintású és jó légáteresztő, hanem portaszító tulajdonságú és könnyen tisztítható.

Bemutatóterem

Érdeklődni nyitvatartási időben: Bemutatóterem:              061 817 0545
Ügyfélszolgálat hétköznap és szombaton 10:00 - 18:00:  0630 986 3713

Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről