Felállást segítő motoros mechanizmus

A Patriot fotelek felállást segítő mechanizmusát kis elektromos motor mozgatja. A motor elindításával a fotel megemelkedik és kissé előre dől, hogy a fotelből a felállás könnyű legyen. Természetesen a Patriot motorja a lábtartó fokozatmentes emelését és a háttámla fokozatmentes döntését is megoldja. A Patriot mozgató mechanizmusa szilárdan megtartja mind a lábtartó, mind a háttámla közbenső helyzeteit  is.

A fotel a leülést is segíti

Ha a fotelből való felállás után a fotelt nem visszük vissza az alaphelyzetébe, hanem az ülés felemelve és kissé előredöntve marad, akkor a leülés segítésére is használhatjuk. Nem kell a fotelbe belehuppanni, hanem az ülésnek nekitámaszkodva a motor használatával lassan, fokozatosan lehet az ülést alappozícióba leereszteni.

Terhelhetőség

A normál méretű amerikai gyártású felállás segítő fotel 120 kg súlyig terhelhető.

Extra kényelmes ülés

A Patriot felállást segítő fotelek extra kényelmes üléssel készülnek. Dupla fémrugós ülés szerkezet: Az ülés szerkezet alapja szilárd fém keretre boltozatosan szerelt hullám rugók. A föléjük szerelt több mint 50 független textilzsákba elhelyezett fém tekercsrugó (zsákrugók) biztosítja, hogy az ülés szerkezet a testfelületen egyenletesen ossza el a terhelést, ezzel a legkényelmesebb üléskomfortot biztosítsa. A Patriot fémrugós ülés szerkezete egyben a jó szellőzést is szolgálja.

Komfort gél réteg: Az ülőfelület kárpitozása alatt komfort gél réteg kerül beépítésre. A komfort gél (gel-infused memory foam) a test alakjához rugalmasan idomuló, a terheléselosztást tovább finomító réteg. A komfort gél a NASA által az űrhajózási csomagolás számára kifejlesztett memória hab emberi kényelem orientáltan továbbfejlesztett változata, amely a gél töltet hatására a hőt jobban vezeti, ezzel is segítve, hogy a Patriot ülését tartósan használhassuk.

Magazin zseb

A Patriot felállás segítő fotel oldalán a kárpitban kialakítva magazin zseb található. Itt tartható a mechanizmus elektronikus kezelő panelje és itt tárolhatók az olvasott újságok, könyvek és a TV távirányítója. 

Jó légáteresztő kárpit

A Patriot felállást segítő TV fotelek puha tapintású, háromféle színű aprómintás mikroszálas szövet kárpittal vásárolhatók: barna, vörösbor és kékesszürke.
A belül üreges váz és a megfelelő szövet kárpit együttesen biztosítja a hosszútávú tartózkodást lehetővé tévő légáteresztést, szellőzést. A mikroszálas szövet kárpit nemcsak puha, kellemes tapintású és jó légáteresztő, hanem portaszító tulajdonságú és könnyen tisztítható.

Bemutatóterem

Kipróbálhatók, a megfelelő kárpit színű Patriot felállás segítő fotelek kiválaszthatók a Bemutatóteremben.

Érdeklődni nyitvatartási időben: Bemutatóterem:              061 817 0545
Ügyfélszolgálat hétköznap és szombaton 10:00 - 18:00:  0630 986 3713

Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről