Preston kézikaros relax fotel raktárról kapható

Az európai gyártású Preston kézikaros relax fotel raktárról Cuba szürke szövet kárpittal  vásárolható meg.

Fix állású fotel talp 

A Preston relax fotelek alap változatának a talpa hagyományos fix állású, nem hintáztatható, nem forgó. A fix talpú fotelek előnye, hogy könnyebb belőlük felállni, mint a hintázós vagy a forgó fotelekből.

Görgős fotel talp 

A Preston relax fotel görgős talp négy darab önbeálló bútor görgővel készül. A segítségükkel a fotel a szobában könnyen mozgatható, megkönnyítve a többcélú használatot valmint a takarítást is.

Fal mellé állítható tulajdonságú kézikaros relax mechanizmus

A Preston relax fotel háttámlája közel a vizszintesig dönthető, a lábtartó emelhető. A kézi működtetésű relax mechanizmust a fotel oldalán található kar használatával egy időben a testsúlyunk áthelyezése segítségével mozgatjuk.

Ülés és háttámla szerkezete

Az amerikai mechanizmussal szerelt európai építésű Preston relax fotel klasszikusan kényelmes és egyszerre modern megjelenésű.

A beleülő embert a Preston relax fotel párnázata körül öleli. A fém keretre szerelt fém hullámrugók szolgáltatják az ülés feszességét, rugalmasságát. Az ülőfelület kényelmes puhaságát és a kárpit szövet feszessségét a nagy rugalmasságú poliuretán hab párnázat biztosítja. A háttámla és a kartámasz erős műszálból fuvott vattával töltött párnái különösen lágy, kellemes támaszt nyújtanak.

A Preston relax fotel belül üreges váza és a megfelelő szerkezetű kárpit anyagok együttesen biztosítják a hosszútávú tartózkodást lehetővé tévő légáteresztést, szellőzést. A Preston relax fotel kárpitjai puhák, kellemes tapintásúak és jó légáteresztők.

Bemutatóterem

A Preston relax fotel kipróbálható, megvásárolható a Bemutatóteremben.
Érdeklődni nyitvatartási időben: Bemutatóterem:             061 817 0545
Ügyfélszolgálat hétköznap és szombaton 10:00 - 18:00: (30) 9863 713

Házhozszállítás

Ha kéri, Budapesten és országosan a megvásárolt fotelt  házhoz szállítjuk. A házhoz szállítás magában foglalja a bútor beszállítását az Ön lakásába (akár a 10-ik emeletre is), kicsomagolását, szükség szerinti összeszerelését és az üzembehelyezését, valamint a csomagolóanyag elszállítását. Amennyiben rendelkezik megfelelő fuvareszközzel, előzetes egyeztetést követően a fotelt a Bemutatóterem raktárából is átveheti. A házhoz szállítás részleteit olvassa el a Házhozszállítás oldalon.

Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről