Sadler 3 2 1 relax ülőgarnitúra

A Sadler  3 2 1 relax ülőgarnitúra egy 3 személyes relax kanapéból, egy kétszemélyes mozis relax kanapéból és egy TV fotelből áll.
Mind a két kanapé szélső ülésein és a TV fotelen emelhető a lábtartó, dönthető a háttámla. A 3 személyes kanapé középső ülése fix állású, nem relax.

TV fotel hintáztatható kézikaros mechanizmusal vagy fekvő helyzetig dönthető háttámlás motoros változatban

A Sadler TV fotel alaptípusa  hintáztatható kézikaros mechanizmussal készül. Barátságos tulajdonsága, hogy a klasszikusan billegve hintázó mechanizmus már kis erő segítségével kellemesen, az ellazulást segítően mozogásba lendül. A fotel oldalán található kar segítségével  megemelhető a lábtartó és közel a vízszintesig hátradönthető a háttámla.
A motoros relax mechanizmus közel a fekvő helyzetig dönti le a háttámlát. A motoros változat egyik előnye, hogy a közbenső háttámla - lábtartó helyzeteket is fixen megtartja.

Relax kanapék kézi működtetésű vagy motoros relax mechanizmussal

Az Sadler 3 2 1 relax ülőgarnitúra fotelje és a kanapék szélső relax ülésein megemelhető a lábtartó és közel a vízszintesig hátradönthető a háttámla. Az alapváltozat kézi működtetésű. A Sadler relax ülőgarnitúra  motoros működtető mechanizmussal is rendelhető. A motors mechanizmus egyik előnye, hogy a közbenső lábtartó és háttámla pozíciókat fixen megtartja.

A 2 személyes kanapén mozis - italtartós konzol

A Sadler mozis kanapé extra funkciója, hogy a kanapé ülései közé italtartós konzol kerül beépítésre. A konzol felhajtható karfája alatti tárolórekeszben tarthatjuk a TV távirányítóját vagy az éppen olvasott könyvet.

A 3 személyes kanapén lehajtható háttámla italtartós asztalkának

A Sadler 3 személyes relax kanapé extra funkciója, hogy a hogy a középső ülés háttámla előre dönthető, hogy kis asztalként szolgáljon, amelyre letehető két pohár ital, az olvasott könyv vagy a TV irányító.

Extra kényelmes ülések

Az amerikai gyártású Sadler ülőgarnitúra extra kényelmes ülésekkel készül.
Dupla fémrugós szerkezet

Az ülés szerkezet alapja szilárd fém keretre boltozatosan szerelt hullám rugók. A föléjük szerelt több mint 50 független textilzsákba elhelyezett fém tekercsrugó (zsákrugók) biztosítja, hogy az ülés szerkezet a testfelületen egyenletesen ossza el a terhelést, ezzel a legkényelmesebb üléskomfortot biztosítsa. A fémrugós szerkezet egyben a jó szellőzést is szolgálja.
Komfort gél réteg

Az ülőfelület kárpitozása alatt komfort gél réteg kerül beépítésre. A komfort gél (gel-infused memory foam) a test alakjához rugalmasan idomuló, a terheléselosztást tovább finomító réteg. A komfort gél a NASA által az űrhajózási csomagolás számára kifejlesztett memória hab emberi kényelem orientáltan továbbfejlesztett változata, amely a gél töltet hatására a hőt jobban vezeti, ezzel is segítve, hogy az ülést tartósan használhassuk.

USB töltő

A TV fotel és a kanapék oldalán, a motort irányító panelen USB töltő aljzat található. A normál méretű USB aljzatba bedugva a töltő kábelt tölthetjük a mobiltelefonunkat, a tabletet, esetleg a notebook - ot.

Jó légáteresztő kárpit

Az amerikai Sadler 3 2 1 relax ülőgarnitúrát világosszürke színű jó légáteresztő, könnyen tisztítható szövet kárpittal szállítjuk.

Bemutatóterem

A Sadler 3 2 1 relax ülőgarnitúra TV fotelje megtekinthető, kipróbálható a Bemutatóteremben.
Érdeklődni nyitvatartási időben: Bemutatóterem:              061 817 0545
Ügyfélszolgálat hétköznap és szombaton 10:00 - 18:00:  0630 986 3713

Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
simplepay_hu_v2