Európai gyártásból

A Tessin 3 személyes kanapé full relax ülésekkel európai gyárban készül. Az európai gyártás teszi lehetővé, hogy a 3 személyes kanapé a nagy kárpit választékból kiválasztott, megkedvelt kárpit felhasználásával egyedileg kerüljön gyártásra, szállításra.

Fix állású kanapé lábazat 

A Tessin 3 személyes kanapé talpa fix állású, nem hintáztatható.

Full relax elrendezés, fekvő helyzetig dönthető háttámlák

A Tessin relax ülőgarnitúra 3 személyes kanapéja dönthető üléseinek a  működtető mechanizmusa a háttámlát a közel vízszintes pozícióig dönti és megemeli a lábtartót. A kanapé full relax kiépítésű, azaz mindhárom ülés relax funkciós. A beépített relax mechanizmus a középső ülés háttámláját és lábtartóját is mozgatja.

Kézi működtetésű relax mechanizmus

A Tessin 3 személyes kanapé relax ülései háttámlája közel a vizszintesig dönthető, a lábtartó emelhető. A szélső ülések relax mechanizmusát az ülés oldalán található süllyesztett gomb meghúzása és a testsúlyunk áthelyezése segítségével mozgatjuk. A középső ülés mechanizmusa az ülések közötti kárpit résbe rejtett bowdenes kar segítségével működtethető. A fal mellé állítható rendszerű mozgató mechanizmus a háttámla döntésekor az ülést előre csúsztatja, így a 3 személyes kanapé közel a fal mellé állítható, a távolság a kanapé háta és a fal között nem változik.

Motoros relax mechanizmus

A Tessin 3 személyes kanapé motoros relax mechanizmusát a szélső üléseknél az ülések oldalán található gombbal vezérelhetjük. A középső ülés kapcsoló panelje telefonzsinóros megoldású.
A Tessin 3 személyes kanapé fal mellé állítható rendszerű mozgató mechanizmusa a háttámla döntésekor az ülést előre csúsztatja, így a kanapé közel a fal mellé állítható, a távolság a kanapé háta és a fal között nem változik. A motoros relax mechanizmus további előnyös tulajdonsága, hogy a közbenső helyzeteket fixen megtartja.

Helyszínen szerelhető 3 személyes kanapé

Sok lakásban található szűk folyosó, alacsony vagy keskeny ajtó, szűk lépcsőforduló, amely lehetetlenné teszi, hogy a 3 személyes magas szolgáltatási színvonalú relax kanapét a nappali kiszemelt helyére bevigyük. Ezen helyzetek megoldására a 3 személyes full relax kanapé a következő módon szétszerelve szállítható:
- háttámlák leszerelve, külön csomagolva
- ülések szétválasztva, külön csomagolva
- ülések szétválasztva, háttámlák leszerelve, ülések és háttámlák külön csomagolva.
A 3 személyes kanapé részegységek a helyszínen (a nappaliban) könnyen ősszeszerelhetők.

A 3 személyes kanapé felépítése

A beleülő embert a 3 személyes kanapé párnázata körül öleli. A keretre szerelt erős hullám rugók szolgáltatják az ülés feszességét, rugalmasságát. Az ülőfelület kényelmes puhaságát és a kárpit szövet feszessségét a nagy rugalmasságú poliuretán hab párnázat biztosítja. A háttámla és a kartámaszok erős műszálból készült vattával töltött párnái különösen lágy, kellemes támaszt nyújtanak.

3 személyes kanapé nagy kárpit választékkal

A 3 személyes kanapéhoz a kiválasztható kárpit típusokat, a kárpit színeket az alábbi képekre kattintva tekintheti meg.

 

Everest szövet szinek

Loca szinek

Rainbow szövet szinek

Denim mikrobársony szinek

Mira szinek

Torres szinek

Melon szinek

Bora Wave szinek

Barein szinek

Bronx szinek

Valódi bőr szinek

Bemutatóterem

Hasonló Tessin 3 személyes kanapé és a relax ülőgarnitúrához tartozó fotel kipróbálható, a kárpit fajta és a kárpit szin kiválasztható a Bemutatóteremben.
Érdeklődni nyitvatartási időben: Bemutatóterem:              061 817 0545
Ügyfélszolgálat hétköznap és szombaton 10:00 - 18:00:  0630 986 3713

Házhozszállítás

Ha kéri, Budapesten és országosan a megvásárolt 3 személyes kanapét  házhoz szállítjuk. A házhoz szállítás magában foglalja a bútor beszállítását az Ön lakásába (akár a 10-ik emeletre is), kicsomagolását, szükség szerinti összeszerelését és az üzembehelyezését, valamint a csomagolóanyag elszállítását. Amennyiben rendelkezik megfelelő fuvareszközzel, előzetes egyeztetést követően a foteleket, kanapékat a Bemutatóterem raktárából is átveheti. A házhoz szállítás részleteit olvassa el a Házhozszállítás oldalon.

Tesssin relax ülőgarnitúra katalógusa

Tessin relax ülőgarnitúra

A Tessin 3 személyes kanapé rendelhető kárpit típusait és a kárpit szineket, valamint az ülőgarnitúra részletes ártáblázatát tekintheti meg a képre kattintva !

Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről