Európai gyártásból

A Tessin valódi bőr kárpitozású TV fotel európai gyárban készül. Az európai gyártás teszi lehetővé, hogy a fotelt a valódi bőr kárpit színminta alapján választott, megkedvelt kárpit felhasználásával egyedileg gyártassuk, szállítsuk.

Fix állású fotel talp 

A Tessin fix állású fotel talp puha műanyag papucsokkal ellátott merev fém lábakon áll, nem hintáztatható, nem forgó. A fix talpú fotel előnye, hogy könnyebb belőle felállni, mint a hintázós vagy a forgó fotelből.

Opcionális görgős fotel talp

A Tessin TV fotel görgős talp négy darab önbeálló bútor görgővel készül. A segítségükkel a fotel a szobában könnyen mozgatható, megkönnyítve a többcélú használatot valmint a takarítást is.

Kézi karos relax mechanizmus - fal mellé állítható

A Tessin TV fotel háttámlája közel a vizszintesig dönthető, a lábtartó emelhető. A kézi működtetésű relax mechanizmust a fotel oldalán található kar használatával egy időben a testsúlyunk áthelyezése segítségével mozgatjuk. A fal mellé állítható rendszerű mozgató mechanizmus a háttámla döntésekor az ülést előre csúsztatja, így a fotelt közel a fal mellé állíthatjuk, a távolság a fotel háta és a fal között nem változik.

Motoros relax mechanizmus - fal mellé állítható

A Tessin motoros TV fotel háttámlája közel a vízszintesig dönthető, a lábtartó emelhető. A relax mechanizmust a fotelek oldalán található gombbal vezérelhető elektromos motor mozgatja. A motoros mechanizmus további előnyös tulajdonsága, hogy a közbenső helyzeteket fixen megtartja.

Forgó - hintázó fotel talp motoros relax mechanizmussal

A hintázó mechanizmus alá szerelt forgó talpon a Tessin relax fotel 360 fokban körbe forgatható. A Tessin forgó talpú relax fotel mindig abba az irányba fordítható, amilyen irányban a többfunkciós szoba berendezése éppen igényli.
A Tessin relax fotel motoros mechanizmusa a fotel oldalán található gombbal vezérelhető. A motoros mechanizmus gombnyomásra emeli a lábtartót, dönti a háttámlát. A motor elindításával kinyílik a lábtartó, majd amikor már kb. 60 fokos szögben áll, akkor a motor a háttámlát is dönteni kezdi. Ez a pozíció a TV néző pozíció. Ha a nyitás gombot tovább nyomjuk, akkor a motor a lábtartót vízszintesig emeli, a háttámlát pedig közel a vízszintesig hátra dönti. Ez a pihenő, szundikáló pozíció. Ha a forgó fotel zárás gombját nyomjuk, akkor a motor először visszaállítja a háttámlát majd becsukja a lábtartót. A forgó fotel motoros mozgató mechanizmusa szilárdan megtartja mind a lábtartó, mind a háttámla közbenső helyzeteit is.

A fotel felépítése

A beleülő embert a fotel körül öleli. A keretre szerelt erős fémrugók szolgáltatják az ülés feszességét, rugalmasságát. Az ülőfelület kényelmes puhaságát és a kárpit feszessségét a nagy rugalmasságú poliuretán hab párnázat biztosítja. A háttámla és a kartámasz erős műszálból készült vattával töltött párnái különösen lágy, kellemes támaszt nyújtanak.

Valódi bőr kárpit

A valódi bőr kárpit színeket az alábbi képre kattintva tekintheti meg.

Tessin valódi bőr kárpit

A Tessin valódi bőr kárpit kellemes, különlegesen lágy tapintású, kényelmes és meleg, amelyet az enyhén nyitott pórusokon keresztül létrejövő hőmérséklet kiegyenlítődés okoz. Mindamellet a bőr kárpit tartós, strapabíró, könnyen tisztítható, és ami nem elhanyagolható tulajdonsága, a bútornak klasszikusan magas presztízsű megjelenést kölcsönöz. Használat során a kárpit felületén ráncok képződnek, melyek a fotelt patinásabbá, nemesebbé, egyedivé teszik. Ez főleg az ülésen és a kartámlákon mutatkozik.

Bemutatóterem

A fotel kipróbálható a valódi bőr kárpit szinek kiválaszthatók a Bemutatóteremben.
Érdeklődni nyitvatartási időben: Bemutatóterem:              (30) 501 1765
Ügyfélszolgálat hétköznap és szombaton 10:00 - 18:00:  (30) 986 3713 

Házhozszállítás

Ha kéri, Budapesten és országosan a megvásárolt fotelt  házhoz szállítjuk. A házhoz szállítás magában foglalja a bútor beszállítását az Ön lakásába (akár a 10-ik emeletre is), kicsomagolását, szükség szerinti összeszerelését és az üzembehelyezését, valamint a csomagolóanyag elszállítását. Amennyiben rendelkezik megfelelő fuvareszközzel, előzetes egyeztetést követően a foteleket, kanapékat a Bemutatóterem raktárából is átveheti. A házhoz szállítás részleteit olvassa el a Házhozszállítás oldalon.

Tessin relax ülőgarnitúra katalógusa

Tessin relax ülőgarnitúra

A Tessin relax ülőgarnitúra fotelek és kanapék ártáblázatát, a kárpit típusokat és a kárpit szineket tekintheti meg a képre kattintva !

Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
simplepay_hu_v2