Új jelszó kérése

RészletekJules fal mellé állítható motoros TV fotel extra kényelmes üléssel USB töltővel raktárról

-20%
ÚJ
Raktárkészlet: 1 db
Jules fal mellé állítható motoros TV fotel extra kényelmes üléssel USB töltővel
 • Jules fal mellé állítható motoros TV fotel extra kényelmes üléssel USB töltővel

Extra kényelmes ülés

A Jules fotelek extra kényelmes üléssel készülnek. Dupla fémrugós szerkezet: A fotel ülésszerkezet alapjai szilárd fém keretre boltozatosan szerelt hullám rugók. A föléjük szerelt több mint 50 független textilzsákba elhelyezett fém tekercsrugó (zsákrugók) biztosítja, hogy a a fotelek ülésszerkezete a testfelületen egyenletesen ossza el a terhelést, ezzel a legkényelmesebb üléskomfortot biztosítsa. A fémrugós szerkezet egyben a jó szellőzést is szolgálja. Komfort gél réteg: A fotelek ülőfelület kárpitozása alatt komfort gél réteg kerül beépítésre. A komfort gél (gel-infused memory foam) a test alakjához rugalmasan idomuló, a terheléselosztást tovább finomító réteg. A komfort gél a NASA által az űrhajózási csomagolás számára kifejlesztett memória hab emberi kényelem orientáltan továbbfejlesztett változata, amely a gél töltet hatására a hőt jobban vezeti, ezzel is segítve, hogy az ülést tartósan használhassuk.

  

Motoros relax mechanizmus - fal mellé állítható

A Jules fotel háttámlája közel a vizszintesig dönthető, a lábtartó emelhető.
A raktárról kapható TV fotel mechanizmusa motoros működtetésű. A motoros változat egyik előnye, hogy a közbenső háttámla - lábtartó helyzeteket is fixen megtartja. 
A fal mellé állítható rendszerű mozgató mechanizmus a háttámla döntésekor az ülést előre csúsztatja, így a fotelt közel a fal mellé állítothatjuk, a távolság a fotel háta és a fal között nem változik.

  

ÚJDONSÁG - USB töltő

A fotel irányító paneljén USB töltő aljzat található. A normál méretű USB aljzatba bedugva a töltő kábelt tölthetjük a mobiltelefonunkat, a tabletet, esetleg a notebook - ot.

  

Jó légáteresztő kárpit

A Jules fal mellé állítható motoros TV fotel raktárról barna szövet kárpittal kapható.

A fotel belül üreges váza és a bőrhatású szövet kárpit együttesen biztosítja a hosszútávú tartózkodást lehetővé tévő légáteresztést, szellőzést.

 

Bemutatóterem

A Jules fal mellé állítható motoros TV fotel kipróbálható, megvásárolható Bajza utcai Bemutatóteremben.

Érdeklődni nyitvatartási időben: Bemutatóterem: (30) 501 1765
Nyitvatartási időn kívül: Ügyfélszolgálat: (30) 9863 713

 • A Jules fal mellé állítható TV fotel klasszikusan kényelmes és egyszerre modern. Az amerikai gyártmányú TV fotel a modern technika megjelenése a nappali bútorai között.

  A masszív váz és az erős mechanizmus jelentős terhelés esetén is megbízhatóan szolgál. A simán, csendesen működő, a mozgatandó tömegekre kiegyensúlyozott Omega  mechanizmus hosszú éveken át szolgálja a fotelben ülők kényelmét. Direct Drive Cross Bar technológia biztosítja, hogy a fotel egyes mozgó részei mindig szinkronban mozogjanak. Az amerikai gyártású masszív fotel a nagyobb súlyú emberek kényelmét is megbízhatóan szolgálja.

  A beleülő embert a párnázat körül öleli. Az ülőfelület 50 független csavarrugóból összeállított zsákos rugózása,  valamint a kárpitozás alatti, a női biciklinyergek megoldásához hasonló komfort gél réteg extra kényelmes üléskomfortot eredményez.  Az ülőfelület kárpit szövet feszessségét a rostszálas párnázat biztosítja. A háttámla lazára fúvott rostszálas párnája különösen lágy, kellemes támaszt nyújt.

   

  A fotelt kartondobozba csomagolva szállítjuk. A dobozból kivéve a háttámlát egyszerű módon egymásba csúszó fém szerelvény segítségével kell az ülésrészhez csatlakoztani. Ha a házhozszállítást tőlünk kéri, a fotelt összeszereljük és a csomagolóanyagot elhozzuk. A háttámla felszerelését segítő útmutatót ide kattintva töltheti le.

 • Szélesség
  107 cm
  Magasság
  104 cm
  Mélység
  107 cm
  Ülőfelület szélessége
  46 cm
  Ülőfelület magassága
  51 cm
  Ülőfelület mélysége
  55 cm
  Raktárkészlet
  1 db
  Státusz
  ÚJ    
  Tömeg
  42 kg/db