Új jelszó kérése

RészletekMagnum XXL méretű masszázs TV fotel

Magnum XXL méretű masszázs TV fotel
 • Magnum XXL méretű masszázs TV fotel
 • Magnum XXL méretű masszázs TV fotel
 • Magnum XXL méretű masszázs TV fotel
 • Magnum XXL méretű masszázs TV fotel
Fő kategória >Extra kényelmes amerikai TV fotel >Masszázs TV fotel
344 000 Ft344000

A fotel típusba az amerikai mérnökök minden olyan tulajdonságot beépítettek, ami egy fotelben a kényelmet szolgálhatja. A hintáztatható fotelek kényelmi funkcióin túl (emelhető lábtartó, dönthető háttámla) a full extrás relax fotelek ülőfelülete melegíthető, a háttámlán és az ülőfelületen  maszázs funkcióval  rendelkezik. A luxus szintű kényelmet biztosító háttámla kilenc különálló párnából áll össze. A lábtartó különlegesen nagy méretű, hogy a lábfejet is biztosan alátámassza. A fotel oldalán magazin zseb szolgálja a könyv olvasók kényelmét, valamint ez rejti az irányító panelt is. A fotelt négyféle színben Microfiber plüss kárpittal szállítjuk.

 • Magnum masszázs TV fotel szarvasbőr színben

  Kinagyítható a képre kattintva !

   

  A Magnum masszázs TV fotelben kényelmesen elnyújtózhat. Döntse meg a háttámlát, helyezze kényelembe lábait a megemelt  extra méretű lábtartón és máris tökéletes nyugalomban élvezheti kedvenc TV sorozatát, vagy éppen egy izgalmas meccset. Az ellazulást segíti, ha a háttámla és az ülés melegítését bekapcsolja, esetleg használja a kifinomult masszázs funkciót. A fotel párnázott karjai úgy vannak kialakítva, hogy ideális pozícióban támasszák meg karjait. A fotel oldalán a kárpitban kialakított zsebben tarthatja az éppen olvasott könyvét, kedvenc újságját. A fotel minőségi alkatrészei és összeszerelése biztosítja, hogy sokáig az Ön kényelmét szolgálja.

  A Magnum masszázs TV fotel klasszikusan kényelemes és egyszerre modern. Az amerikai gyártmányú fotel a modern technika megjelenése a nappali bútorai között.

  A masszív váz és az erős mechanizmus jelentős terhelés esetén is megbízhatóan szolgál. A simán, csendesen működő, a mozgatandó tömegekre kiegyensúlyozott Omega mozgató mechanizmus hosszú éveken át szolgálja a fotelben ülők kényelmét.

  A beleülő embert a fotel körül öleli. Fém keretre CNC vezérlésű géppel szerelt erős hullámrugók szolgáltatják az ülés feszességét, kényelmét és rugalmasságát. Az ülőfelület kényelmes puhaságát és a kárpit szövet feszessségét a rostszálas párnázat biztosítja. A háttámla lazára fúvott rostszálas párnája különösen lágy, kellemes támaszt nyújt. A fotel párnázott karjai úgy vannak kialakítva, hogy ideális pozícióban támasszák meg karjait.

  A fotel belül üreges váza és a Microfiber plüss szövet kárpit együttesen biztosítja a hosszútávú tartózkodást lehetővé tévő légáteresztést, szellőzést. A Microfiber plüss kárpitok nemcsak puhák, kellemes tapintásúak és jó légáteresztők, hanem portaszító tulajdonságúak és könnyen tisztíthatók.


  A fotelt kartondobozba csomagolva szállítjuk. A dobozból kivéve a háttámlát egyszerű módon egymásba csúszó fém szerelvény segítségével kell az ülésrészhez csatlakoztani. Ha a házhozszállítást tőlünk kéri, a fotelt díjmentesen összeszereljük és a csomagolóanyagot elhozzuk. A háttámla felszerelését segítő útmutatót ide kattintva töltheti le.

   

  Amennyiben bármi kérdése van,
  írjon e-mailt: fotel@jobaratokfotel.hu
  hívja a Bemutatótermet: +3630 501 1765
  vagy az Ügyfélszolgálatunkat: +3630 986 3713

 • Szélesség
  117 cm
  Magasság
  114 cm
  Mélység
  107 cm
  Ülőfelület szélessége
  56 cm
  Ülőfelület magassága
  51 cm
  Ülőfelület mélysége
  56 cm
  Karfa magassága
  61 cm
  Tömeg
  61 kg/db