Új jelszó kérése

RészletekTopGun fal mellé állítható házimozi fotel - kézi működtetés

TopGun fal mellé állítható házimozi fotel
 • TopGun fal mellé állítható házimozi fotel
Fő kategória >Extra kényelmes amerikai TV fotel >Házimozi fotel - italtartós kanapé
282 000 Ft282000

Házimozi fotel

A TopGun házimozi fotel a szoba falához egész közel is elhelyezhető. A mechanizmusa az ülőfelületet úgy mozgatja, hogy a háttámla az eredeti pozíciójától hátrébb nem mozdul, a háttámla döntésekor az ülés csúszik előre. A fotelen megemelheti a lábtartót és a teljes ellazuláshoz a közel a vizszintesig hátradöntheti a háttámlát. A mechanizmust könnyedén lehet működtetni a fotel oldalán található kézi karral. A fotel karfájába italtartó került beépítésre. A fotelt kétféle színű kompozit bőr kárpittal szállítjuk: fekete és piros.

 

Bemutatóterem

A kárpitok megtekinthetők, kiválaszthatók a Bemutatóteremben.

Érdeklődni nyitvatartási időben:  Bemutatóterem: (30) 501 1765
Nyitvatartási időn kívül: Ügyfélszolgálat: (30) 9863 713

 • TopGun házimozi fotel

  TopGun házimozi fotel

  Kinagyítható a képre kattintva !

   

  A TopGun kompozit bőr kárpitozású házimozi fotel klasszikusan kényelmes és egyszerre modern. Az amerikai gyártmányú fotel a modern technika megjelenése a nappali bútorai között.

  A masszív váz és az erős mechanizmus jelentős terhelés esetén is megbízhatóan szolgál. A simán, csendesen működő, a mozgatandó tömegekre kiegyensúlyozott Omega mozgató mechanizmus hosszú éveken át szolgálja a fotelben ülők kényelmét. Direct Drive Cross Bar technológia biztosítja, hogy a fotel egyes mozgó részei mindig szinkronban mozogjanak.

  A beleülő embert a fotel körülöleli. Fém keretre CNC vezérlésű géppel szerelt erős hullámrugók szolgáltatják az ülés feszességét, kényelmét és rugalmasságát. Az ülőfelület kényelmes puhaságát és a kárpit feszessségét a rostszálas párnázat biztosítja. A háttámla lazára fúvott rostszálas párnája különösen lágy, kellemes támaszt nyújt.

  A fotel belül üreges váza és a lazára fúvott rostszálas párnázat együttesen biztosítja a hosszútávú tartózkodást lehetővé tévő légáteresztést, szellőzést. A Valentino kompozit bőr kárpit kellemes tapintású és könnyen tisztítható.

 • Szélesség
  94 cm
  Magasság
  109 cm
  Mélység
  104 cm
  Ülőfelület szélessége
  58 cm
  Ülőfelület magassága
  51 cm
  Ülőfelület mélysége
  58 cm
  Karfa magassága
  64 cm