Bemutatóterem

A JÓBARÁTOK FOTEL TV fotel és relax ülőgarnitúra Bemutatóterme Budapesten

a következő címen érhető el:

Budapest, VI. ker.
Bajza utca Podmaniczky utca sarok - bejárat a Bajza utca felöl
szemben a 72 - es troli megállójával

GPS: Bajza utca 72.

Ügyfélszolgálat:

Email: fotel[kukac]jobaratokfotel.hu

Telefon: 0630 986 3713Bemutatóterem nyitvatartása:

A kijárási korlátozás alatt zárva

Engedményes európai relax fotelek a budapesti Bemutatóteremben

Az európai gyártású relax fotelek, relax kanapék és relax ülőgarnitúrák 20% engedménnyel vásárolhatók.
Az európai gyártású relax fotelek, kanapék, ülőgarnitúrák egyedi gyártással készülnek, a gyártók egyedi megrendeléseket teljesítenek. Ez ad lehetőséget arra, hogy a Gilmore és Tessin relax fotel modelleket nagy funkcionális választékban a kiválasztott kárpit típussal a kiválasztott színben gyártassuk le. A Bemutatóterem lehetőséget nyújt, hogy megnézd, kipróbáld a Gilmore és a Tessin relax foteleket.

Európai fotelek

Engedményes európai relax fotelek

A Gilmore és Tessin 3 - 2 - 1 európai relax ülőgarnitúrák kanapéi 20% bevezetési akcióval vásárolhatók

A Gilmore és a Tessin relax ülőgarnitúra amerikai mechanizmusok felhasználásával európai gyárban készül, ezért rendelés esetén kb. 6 hét múlva szállítjuk. Ugyancsak az európai gyártás teszi lehetővé, hogy a Gilmore és a Tessin relax ülőgarnitúrát a nagy kárpit választékból kiválasztott, megkedvelt kárpit felhasználásával egyedileg gyártassuk, szállítsuk. A modellek bemutató darabjait kipróbálására nyújt lehetőséget a Bemutatóterem, valamint a megrendeléshez a kárpit minták segítségével a budapesti Bemutatóteremben kiválaszthatja a kárpit fajtát és a megfelelő színárnyalatot.

Tessin relax ülőgarnitúra

Akciós relax ülőgarnitúrák

 

Dupla fémrugós extra kényelmes ülés szerkezet az amerikai TV fotelekben

Az amerikai fotelek és kanapék ülés szerkezet alapja szilárd fém keretre boltozatosan szerelt hullám rugók. A föléjük szerelt több mint 50 független textilzsákba elhelyezett fém tekercsrugó (zsákrugók) biztosítja, hogy az ülés szerkezet a testfelületen egyenletesen ossza el a terhelést, ezzel a legkényelmesebb üléskomfortot biztosítsa. A fémrugós szerkezet egyben a jó szellőzést is szolgálja.
Az amerikai TV fotelek és relax kanapék ülőfelület kárpitozása alatt komfort gél réteg kerül beépítésre. A komfort gél (gel-infused memory foam) a test alakjához rugalmasan idomuló, a terheléselosztást tovább finomító réteg. A komfort gél a NASA által az űrhajózási csomagolás számára kifejlesztett memória hab emberi kényelem orientáltan továbbfejlesztett változata, amely a gél töltet hatására a hőt jobban vezeti, ezzel is segítve, hogy az ülést tartósan használhassuk.
A Bemutatóterem változóan 15 - 20 amerikai TV fotel modellt mutat be. Próbálja ki! - tényleg kényelmes.

Zsákrugók az ülésben

Amerikai TV fotelek

 

 


Extra kényelmes amerikai TV fotelek

 

Újdonság: full relax 3 személyes kanapé a Bemutatóteremben Budapesten

A relax ülőgarnitúra full relax 3 személyes kanapéja mindhárom ülésén emelhető a lábtartó, dönthető a háttámla.
Ha a kanapénak nincs egyéb relax funkciója, Pl. hintázás, fekvő helyzetig dönthető háttámla, akkor általában fal mellé állítható relax mechanizmussal készül. A háttámla döntésekor a mozgató mechanizmus az ülést csúsztatja előre, a háttámla hátsó éle gyakorlatilag függőleges síkban mozog. A megoldás azt eredményezi, hogy a kanapét a faltól csupán 10 cm távolságra lehet állítani.
A full relax 3 személyes kanapé kérhető kézi működtetésű relax mechanizmussal, vagy motoros relax mechanizmussal, valamint vegyes mechanizmussal, mikor a két szélső ülés motoros, a középső pedig kézi működtetésű. A motoros mechanizmus egyik előnye, hogy a közbenső lábtartó - háttámla döntési helyzeteket is fixen megtartja.

Gilmore full relax kanapé

Újdonság: motorosan állítható deréktámasszal és fejtámlával rendelhető relax fotelek és relax kanapé a Bemutatóteremben Budapesten

Az amerikai relax ülőgarnitúra foteljein, a 3 személyes és 2 személyes relax kanapé ülésein a deréktámasz és a fejtámla a háttámlához képes egy kis elektromos motor segítségével mozgatható.
Sok embernek fáj a dereka. Számukra nyújt lehetőséget a kényelmes testhelyzet megteremtéséhez a motoros deréktámasz.
Ha valaki a fotelben, kanapéban ülve olvas, a megemelt fejtámla jobban támasztja a fejét. Viszont ha valaki relaxálni szeretne, a számára a fejtámla alaphelyzete a kedvezőbb.
A relax ülőgarnitúra  foteljei, valamint a 2 személyes és a 3 személyes kanapéja készülhet motorosan állítható deréktámasszal, fejtámlával.
A budapesti Bemutatóterem a több motoros deréktámaszos fotelt és a Kelsey motoros deréktámaszos relax kanapét mutatja be. Kipróbálható a fotelek és a kanapé 3 motoros ülése: egy motor a lábtartót és a fekvő helyzetig dönthető háttámlát, a második motor az állítható deréktámaszt, a harmadik motor pedig az állítható fejtámlát mozgatja. Ha a fotel vagy a kanapé kényelmét elhagyná, egy alaphelyzeti gomb megnyomására az intelligens mechanizmus minden motorosan működő hátttámla és ülés részt alaphelyzetbe állít.

Kelsey relax kanapé

 

A Bemutatóteremben Budapesten a raktáron lévő relax fotel és relax kanapé modellek egy - egy pédányát

- lehet megnézni,

- hintáztatni, forgatni,

- felemelni a lábtartót,

- hátradönteni a háttámlát,

- kipróbálni a motoros deréktámaszt és a motoros fejtámlát,

- kicsit élvezni a relax fotel vagy a relax kanapé ülés extra kényelmét.

JÓBARÁTOK FOTEL - AZ ÉRZÉS KÖRÜL ÖLEL!