Házhozszállítás kijárási tilalom idején

FOTEL ÉS ÜLŐGARNITÚRA HÁZHOZSZÁLLÍTÁS - KIJÁRÁSI TILALOM IDEJÉN

Fotel és ülőgarnitúra házhoz szállítás Budapesten

Budapesten a megvásárolt fotelt 9 500 Ft díj mellett házhoz szállítjuk. Kanapé, több fotel esetén a szállítási díj 18 000 Ft, fotel(ek)ből és kanapé(k)ból álló ülőgarnitúra esetén pedig 25 000 Ft. Ha a fotelt, kanapét kézi úton kell emeletre szállítani, akkor ülésenként és emeletenként további 1 000 Ft - ot kell fizetni. A Gilmore és a Tessin helyszínen összeszerelhető 3 személyes kanapé összeszerelését 6 000 Ft díj ellenében végezzük el. A házhoz szállítás magában foglalja a bútor beszállítását az Ön lakásába (akár a 10-ik emeletre is), kicsomagolását és az üzembehelyezését, valamint a csomagolóanyag elszállítását.

Fotel és relax ülőgarnitúra házhoz szállítás országosan

Budapesten kívüli kiszállításra kérjen egyedi ajánlatot.

Relax fotel alkatrészek házhoz szállítása postai úton

Ha a relax fotel alkatrészt a webshopban házhoz szállítással rendelik meg, akkor a kisebb darabokat - például a leggyakrabban rendelt európai relax fotel bowdenes kézikart - postai úton tudjuk küldeni. A kisebb darabok postaköltsége általában 2800 Ft.

Raktár a Bemutatóteremnél

Amennyiben rendelkezik megfelelő fuvareszközzel, előzetes egyeztetést követően a foteleket a Bemutatóterem raktárából is átveheti:

1064 Budapest, Bajza utca - Podmaniczky utca sarok, bejárat a Bajza utca felől
GPS: Bajza utca 72.

Ha bármi kérdése van, hívjon, keressen bennünket:

Ügyfélszolgálat - nyitvatartási időn túl

(30) 98 63 713
fotel[kukac]jobaratokfotel.hu