Relax fotel blog

Miért szeretik az emberek az elektromos foteleket?

2024.04.27 10:42
Miért szeretik az emberek az elektromos foteleket?

Az elektromos fotelek a legnépszerűbb relax fotelek.

Az elektromos fotelek a kényelem, a funkcionalitás és az egészségügyi előnyök kombinációja miatt népszerűek. Az igények és preferenciák széles körét elégítik ki, így sok ember kedvelt ülőbútor választása.

Kényelem és ergonómia

Az elektromos fotelek a hagyományos fix állású fotelekhez képest kiváló kényelmet biztosítsanak. Gyakran tartalmaznak olyan funkciókat, mint az állítható fejtámla, az állítható deréktámasz és a lábtartó valamint a háttámla tetszőleges pozíciókba való beállítási lehetősége, amelyek enyhíthetik a gerinc terhelést és támogathatják a test természetes testtartását.

Elektromos relax fotel - Daly

Elektromos relax fotel

Wellness funkciók

A modern elektromos fotelek különféle kiegészítő funkciókkal vannak felszerelve, mint például fűtés, masszázsfunkciók, sőt beépített USB-portok. Ezek a funkciók fokozzák a felhasználói élményt, és nem csak ülőhelyet, hanem terápiás előnyöket és multimédia-integrációt is biztosítanak, így "all in one" relaxációs élményt nyújtanak.

Wellness elektromos fotel - Sterling

Wellness elektromos fotel - Sterling

Esztétikai vonzerő

Az elektromos fotelek számos stílusban és többféle kárpittal kaphatók, különféle színben bőr és szövet kárpitokkal, amelyek a nappali már meglévő design-éhez illeszkedhetnek. A klasszikus megjelenésű elegáns fotelek a nappali stílusos fókuszpontja lehetnek.

Elektromos fotel bőr kárpittal - Naples

Elektromos fotel bőr kárpittal - Naples

Kényelem és önállóság

A mozgási kihívásokkal küzdő emberek számára az elektromos fotelek felállást segítő változatai az önállóság, a szabadság érzését nyújtják. A motoros fotel mechanizmus lehetővé teszi a használója számára, hogy mások segítsége nélkül leüljön és felálljon. Ez döntő fontosságú lehet a mindennapi tevékenységek során az önállóság fenntartásában, a mindennapi jókedv megteremtésében és az életminőség javításában.

Elektromos felállást segítő fotel - Longevity

Elektromos felállást segítő fotel - Longevity

Egészségügyi előnyök

A magas lábemelésre is alkalmas elektromos fotel rendszeres használata számos egészségügyi előnnyel járhat, mint például a jobb vérkeringés, a gerincre nehezedő nyomás csökkenése, valamint a hátfájás és más mozgásszervi problémák lehetséges enyhítése. A zero gravity fotel kényelmes pozícióba állítása lehetővé teszi a jobb súlyelosztást, és csökkenti a test kulcsfontosságú területeinek megterhelését, javítja a vérkeringést.

Elektromos fotel zero gravity funkcióval - relaxer

Elektromos fotel zero gravity funkcióval - Relaxer

Próbálja ki az elektromos foteleket a Bemutatóteremben!

A Bemutatóteremben megtekinthető, kipróbálható elektromos relax fotelek közül segítünk kiválasztani az Ön számára legmegfelelőbb funkcionalitású, méretű és teherbírású fotelt.
A Bemutatóteremben készlet helyzettől függően 20 - 25 féle elektromos fotelt próbáhat ki.
Vásároljon a közel 100 darabos raktári készletünkből - rövid időn belül házhoz szállítjuk.
Ha testre szabott motoros fotelt szeretne rendelni, a Bemutatóteremben a kárpit minták segítségével kiválaszthatja a nappalija stílusához illeszkedő kárpitot, kárpit színt.

Elektromos fotelek a Jóbarátok Fotel Bemutatóteremben

Elektromos fotelek a Jóbarátok Fotel Bemutatóteremben

Bemutatóterem címe:
1048 Budapest, 
Lóverseny tér 4.

Bemutatóterem nyitvatartási időben: 061 817 0545

Email:    fotel[kukac]jobaratokfotel.hu

Ügyfélszolgálat hétköznap és szombaton 10 - 18 között: 0630 986 3713