Relax fotel blog

A felállást segítő fotel reggeltől estig megkönnyíti az idős emberek életét

A felállást segítő fotel reggeltől estig megkönnyíti az idős emberek életét

A felállást segítő fotel reggeltől estig megkönnyíti az idős emberek életét:

- könnyű a fotelbe leülés
- TV nézéshez ideális
- olvasó fotel
- étkezéshez állványos kisasztal
- fekvő pozíció szundításhoz
- ülés megemelése a felállás segítésére

Idős családtagja számára válasszon az Ő számára megfelelő méretű és teherbírású jó minőségű felállást segítő fotelt, amelyet az aktuális készlet helyzettől függően 4 - 6 modell közül kipróbálás után vásárolhat meg a JÓBARÁTOK FOTEL Bemutatóteremben.

Kezdődik a nap.

Leülés a fotelbe

A JÓBARÁTOK felállást segítő fotelbe könnyű leülni.
Ha a fotelből való felállás után a fotelt nem visszük vissza az alaphelyzetébe, hanem az ülés felemelve és kissé előredöntve marad, akkor a leülés segítésére is használhatjuk. Nem kell kitenni extra terhelésnek a gerincet egy laza fotelbe való lehuppanéssal, hanem a felemelt ülésnek nekitámaszkodva a motor használatával lassan, fokozatosan lehet a fotelt üléspozícióba leereszteni.

Felállást segítő fotel a leülést is segíti
Felállást segítő fotel a leülést is segíti

TV néző fotel - dönthető fotel

Az idős emberek leggyakoribb szórakozása a TV nézés.
A JÓBARÁTOK felállást segítő relax fotel a lábtartó pihentető helyzetbe emelésén túl a háttámlát is kényelmes helyzetig hátra tudja dönteni, csupán tovább kell nyomni a távirányító hátsó gomját. A felállást segítő fotel félig döntött háttámlája jelentős mértékben tehermentesíti a gerincet, és egyben TV néző fotel pozíciót biztosít, hogy a TV - t jól lássuk.

TV néző fotel pozíció - Preston felállást segítő fotel

Felállást segítő fotel TV néző fotel pozícióban - Preston

Olvasó fotel

A Preston felállást segítő fotel egyben kiváló olvasó fotel, mert a lábtartót még az előtt közel a  vízszintesig emeli, mielőtt a háttámla hátra dőlne. A lábat pihenteti és az ülést olyan pozícióban tartja, hogy kényelmesen tudunk egy könyvet kézben tartani és olvasni.

Olvasó fotel pozícióban - Preston felállást segítő fotel

Olvasó fotel pozícióban - Preston felállást segítő fotel

Étkezés

Az étkezéshez sem szükséges a fotelből felállni. A felállás segítő fotelekhez illeszkedő állványos asztal fém váza úgy van kialakítva, hogy a görgőkkel szerelt talpai a fotel mellé tolhatók, hogy az asztallap az ülés fölé állítható legyen. Az állvány talpa önbeálló bútor görgőkön támaszkodik. Segítségükkel könnyen mozgatható, ha már nincs rá szükség a felállás segítő foteltől elhúzható. A görgők közül kettő rögzíthető, hogy megakadályozhassuk az állvány elmozdulását. Az asztallap magassága 60 - 90 cm között állítható. Ha nem étkezéshez, ha például magazin olvasáshoz használjuk, az asztallapot tartó  fém csukló segítségével az asztallap a fotel felé dönthető.

Felállást segítő fotel állványos asztalkával

Felállást segítő fotel állványos asztalkával

Szundítás

Akár a könnyű ebéd után vagy egy kissé unalmas TV film alatt jöhet el a pillanat, mikor a legjobb egy kicsit pihenni, elszundítani. Ha a Preston felállást segítő fotel távirányító gombját azután is nyomva tartjuk, hogy a mechanizmus a lábtartót vízszintesre emelte, a fotel a háttámlát a szundikálást bátorító közel fekvő helyzetig dönti.

Felállást segítő fotel fekvő pozícióban - Longevityton

Felállást segítő fotel fekvő pozícióban - Longevity

Felállást segítő fotel

A felállást segítő fotelek minden más relax foteltől eltérő extra képessége, hogy az ülés megemelésével elősegítik a fotelből való könnyű felállást, elindulást. A felállást segítő fotel ülését megemelő mechanizmust a beépített kis elektromos motor mozgatja. A távirányító gombjának a nyomva tartásával a motor bezárja a lábtartót és a háttámlát, majd az ülést megemeli és kissé előre dönti, hogy a fotelből a felállás könnyű legyen.

Felállást segítő fotel ülés felemelve és előre döntve - Omni

Felállást segítő fotel ülése felemelve és előre döntve - Omni

A speciális felállást segítő fotel reggeltől estig megkönnyíthetik az idős emberek mindennapi életét.

Már nálunk is elérhető, vásárolható kényelmes fotel időseknek, amely az egész napi tevékenységüket, aktivitásukat és pihenésüket segíti, szolgálja.
A netes "látatlanba vásárlás" helyett a JÓBARÁTOK FOTEL Bemutatóteremben kipróbálhatók és megvásárolhatók a bevált, jó minőségű, Franciaországból és az USA - ból imortált kényelmes felállást segítő motoros fotelek.

Felállás segítő fotelek a Bemutatóteremben

Felállás segítő fotelek a Bemutatóteremben

A JÓBARÁTOK FOTEL Bemutatóterem címe:
1048 Budapest, Lóverseny tér 4.

Bemutatóterem nyitvatartási időben: 061 817 0545

Email:    fotel[kukac]jobaratokfotel.hu

Ügyfélszolgálat hétköznap és szombaton 10 - 18 között:    0630 986 3713

JÓBARÁTOK FOTEL Bemutatóterem elérhetősége Budapesten


Ha BKV - val jön, javasoljuk a Lehel térről induló 14 sz. villamost. Az "Óceán árok utca" megállónál kell leszállni. Onnan gyalog 3 perc a Bemutatóterem.
A Keleti Pályaudvartól a 20E busszal célszerű jönni. A végállomástól gyalog 2 perc a Bemutatóterem.