Relax fotel blog

A relax sarokkanapé a lakberendezés csodafegyvere

A relax sarokkanapé a lakberendezés csodafegyvere

A relax sarokkanapé a kis nappalik kedvelt ülőbútora, mert jól érvényesül ott is, ahol az alapterület szűkös.
A sarokkanapék lehetővé teszik, hogy a nappali minden centiméterét a lehető legjobban kihasználjuk. A sarkok hatékony kihasználásával bőséges ülőhelyet biztosíthatunk a családtagok és a vendégek számára anélkül, hogy a szobát több egyedi bútordarabbal terhelnék.

Tekintsük át a sarokkanapé előnyeit a hagyományos 3 személyes kanapékkal és a 2 személyes kanapékkal összevetve.

Térhasználat hatékonysága

A sarokkanapék leggyakrabban közbenső karfa nélküli sarokelemmel készülnek. Ez a sarokkanapé ideális megoldás lehet kisebb helyiségekben is, mivel hatékonyan kihasználja a rendelkezésre álló teret a sarokban. Ezáltal több elrendezési lehetőség közül választhatunk és könnyebben alakíthatjuk a szobát kényelmesebbé és praktikusabbá.

L alakú sarokkanapé - Elliot

L alakú sarokkanapé - Elliot

Több ülőhelyet biztosít

A sarokkanapé sarokeleme is egy ülés. Ilyen módon a sarokkanapé nagyobb üléskapacitást kínál, mint a hagyományos kanapék. Több vendég kényelmes elhelyezését teszi lehetővé egy lakásban vagy egy kisebb térben. Ez különösen előnyös lehet családi összejövetelek vagy baráti összejövetelek alkalmával.
A JÓBARÁTOK FOTEL Bemutatóteremben készlet helyzettől függöen háromféle karfa nélküli sarokelemmel kapható sarokkanapét lehet választani:
- McPherson elemes ülőgarnitúra L alakú kanapé
- Escape XL elemes ülőgarnitúra
- Elliot kisméretű sarokkanapé

Elemes XL sarokkanapé - Escape

Elemes XL sarokkanapé - Escape

A sarokkanapé segít megteremteni a beszélgetések jó hangulatát

A sarokkanapé használata ösztönzi a társasági életet, mivel lehetővé teszi, hogy Ön és vendégei egymással látva üljenek, és jobban elbeszélgethessenek. A hagyományos kanapékkal ellentétben, ahol egymás mellett ülnek, és ugyanabba az irányba néznek, a sarokkanapé lehetővé teszi, hogy ferdén üljenek és szemkontaktust tartsanak, egymás mondandójára gyorsan reagáljanak.
A sarokkanapé meghitt és intim családi hangulatot teremt a nappaliban, mivel arra hívja Önt, hogy összebújjon és pihenjen szeretteivel.

Sarokkanapé beszélgetősarok

A sarokkanapé többcélú használhatósága

A sarokkanapé nagy előnye a sokoldalúsága. Különféle módon konfigurálható, hogy megfeleljen az Ön helyének és ülőhelyi igényeinek. Választhat bal vagy jobb sarok konfigurációt, vagy akár U alakút vagy heverőt is. Ez a rugalmasság azt jelenti, hogy olyan ülőhelyet hozhat létre, amely tökéletesen illeszkedik nappalijához és életmódjához.
A sarokkanapé térelválasztóként is használható, elválasztva a nappalit az étkezőtől vagy a konyhától.

Használható hangulatos olvasósarok kialakítására vagy kényelmes TV-nézésre is.

Elemes sarokkanapé - McPherson

Elemes sarokkanapé - McPherson

A relax sarokkanapé az otthoni pihenés ideális helyszíne

Az otthon a kikapcsolódás, pihenés helyszíne, a mindennapi stressz oldása hozzájárul az egészséges élethez. A relaxációs technikák alkalmazásához és a meditációhoz egy kényelmes, ergonómiailag helyesen kialakított ülőbútor optimális lehetőséget nyújt.TV nézéshez kiváló feltételeket biztosít

Mozi élmény a nappaliban

Amikor végre a szórakozásé lesz a főszerep, a tévé nézéshez vagy olvasáshoz egészséges testhelyzetet biztosít a modulárisan összeállítható, motoros relax kanapé. A mozis italtartós betétek beépítése segíti, hogy az izgalmas film vagy a focimeccs közben ne kelljen a fotelből felugrálni, mert már a film kezdetén a kezünk ügyébe készíthető az ital és esetleg a rágcsálnivaló.

Elemes mozis sarokkanapé - McPherson

Elemes mozis sarokkanapé - McPherson

24 órás üléskomfort

Egy hosszabb műsor vagy beszélgetés alkalmával a hagyományos fotelból zsibbadt lábakkal állunk fel, de az amerikai gyártású relax kanapé zsákrugós ülése csökkenti a kényes testtájakra nehezedő nyomást, biztosítja a normális vérkeringést. A felemlhető lábtartó pihenteti a lábat, a dönthető háttámla segít elosztani, csökkenteni a gerincoszlop terhelését.

Relax sarokkanapé - McPherson

Relax sarokkanapé - McPherson

Esztétikai vonzerő

A kisméretű sarokkanapé modern és stílusos megjelenése vonzó a lakberendezés szerelmeseinek és azoknak, akik trendi megjelenést keresnek otthonukba. A változatos stílusok és színek választéka segíthet abban, hogy a megtaláljuk a legmegfelelőbb dizájnt.

Jöjjön el, próbálja ki a relax sarokkanapékat a JÓBARÁTOK Bemutatóteremben!

A Bemutatóteremben megtekinthető, kipróbálható relax ülőgarnitúrák közül segítünk kiválasztani a legjobb funkcionalitású, méretű és teherbírású sarokkanapét.
A Bemutatóteremben készlet helyzettől függően több féle relax ülőgarnitúrát próbáhat ki. Relax sarokkanapé raktárról vásárolható. Ha készletről vásárol, kérésére rövid időn belül házhoz szállítjuk.
Ha testre szabott sarokgarnitúrát szeretne rendelni, a Bemutatóteremben a mintadarabok segítségével kiválaszthatja a nappalija stílusához illeszkedő sarokkanapét, kárpitot.

Elemes relax ülőgarnitúra a Jóbarátok Fotel Bemutatóteremben

Elemes relax ülőgarnitúra a Jóbarátok Fotel Bemutatóteremben

Bemutatóterem címe:
1048 Budapest, 
Lóverseny tér 4.

Bemutatóterem nyitvatartási időben: 061 817 0545

Email:    fotel[kukac]jobaratokfotel.hu

Ügyfélszolgálat hétköznap és szombaton 10 - 18 között: 0630 986 3713