Óvd az egészséged! - motorosan állítható fejtámla és deréktámasz

Az amerikai gyár egyik újdonsága, hogy a fejtámla és a deréktámasz a háttámlához képes egy - egy kis elektromos motor segítségével mozgatható.
Ha valaki a fotelben olvas, a megemelt fejtámla jobban támasztja a fejét.
Viszont ha valaki relaxálni szeretne, a számára a fejtámla alaphelyzete a kedvezőbb.
Sok embernek fáj a dereka. Számukra nyújt lehetőséget a kényelmes testhelyzet megteremtéséhez a motoros deréktámasz.

Wellness funkciók: fűthető ülés, masszázs funkció

Az amerikai gyártású Anders wellness fotelbe az amerikai mérnökök minden olyan tulajdonságot beépítettek, ami egy fotelben a pihenést szolgálhatja. A motoros deréktámasz és fejtámla egészségvédelmi funkcióin túl a full extrás relax fotel ülőfelülete és a háttámla derék része szabályozható erősséggel fűthető, a háttámlán és az ülőfelületen  3 sebességes maszázs funkció használható.

ÚJDONSÁG - USB töltő és alaphelyzeti gomb

Az Anders fotel kapcsoló paneljén USB töltő aljzat található. A normál méretű USB aljzatba bedugva a töltő kábelt tölthetjük a mobiltelefonunkat, a tabletet, esetleg a notebook - ot.
A kapcsoló panel közepén található kis méretű gomb megnyomására a fotel mindkét motorja az alaphelyzetre áll vissza.

Fekvő helyzetig dönthető

Az Anders fekvő helyzetig dönthető wellness fotel működtető mechanizmusa a háttámlát a tartós alvást lehetővé tevő vízszintes pozícióig dönti, megemeli a lábtartót. Az Anders wellness fotel működtető mechanizmusa elektromotorral működik. A motoros mechanizmus egyik előnye, hogy a közbenső háttámla - lábtartó helyzeteket is fixen megtartja.

Extra kényelmes ülés

Az Anders wellness fotelek extra kényelmes üléssel készülnek. Dupla fémrugós szerkezet: A fotel ülésszerkezet alapjai szilárd fém keretre boltozatosan szerelt hullám rugók. A föléjük szerelt több mint 50 független textilzsákba elhelyezett fém tekercsrugó (zsákrugók) biztosítja, hogy az Amos fotelek ülésszerkezete a testfelületen egyenletesen ossza el a terhelést, ezzel a legkényelmesebb üléskomfortot biztosítsa. A fémrugós szerkezet egyben a jó szellőzést is szolgálja. Komfort gél réteg: A fotelek ülőfelület kárpitozása alatt komfort gél réteg kerül beépítésre. A komfort gél (gel-infused memory foam) a test alakjához rugalmasan idomuló, a terheléselosztást tovább finomító réteg. A komfort gél a NASA által az űrhajózási csomagolás számára kifejlesztett memória hab emberi kényelem orientáltan továbbfejlesztett változata, amely a gél töltet hatására a hőt jobban vezeti, ezzel is segíwellnesse, hogy az ülést tartósan használhassuk.

Magazin zseb

Az Anders wellness fotel oldalán a kárpitban kialakítva magazin zseb található. Itt tartható a mechanizmus elektronikus kezelő panelje és iide lehet tenni azokat a tárgyakat, amelyeket a fotelből gyorsan szeretnénk elérni. Itt tárolhatók az olvasott újságok, könyvek, az olvasó szenüveg és a TV távirányítója is.

Jó légáteresztő kárpit

Az Anders wellness  fotel belül üreges váza és a különlegesen sima, puha tapintású textilbőr kárpit együttesen biztosítja a hosszútávú tartózkodást lehetővé tévő légáteresztést, szellőzést. Kétféle színben kérhető: csokoládébarna és faszén szürke

Bemutatóterem

Az Anders TV fotel kipróbálható, megvásárolható a Bemutatóteremben.
Érdeklődni nyitvatartási időben: Bemutatóterem:              061 817 0545
Ügyfélszolgálat hétköznap és szombaton 10:00 - 18:00:  0630 986 3713

Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről