Relax sarokkanapé

Az amerikai Elliot sarokkanapé jól hasznosítja a teret, ezért a nappali berendezés kedvelt megoldása.

A közbenső karfa nélkül készülő sarokkanapé kisebb elhelyezési méretet igényel, mint a 3 + 2 + 1 garnitúrák kanapéiból épített sarok. Az Elliot sarokkanapé befoglaló mérete: 260 X 230 cm

A 4 üléses sarokkanapén a sarokelemhez a bal oldalon oldalon két üléses italtartós kanapé, a jobb oldalon két üléses kanapé csatlakozik. A kanapéknak csak a szélső üléseken van karfája, a sarokelemhez karfa nélkül csatlakoznak. A sarokelem kis méretű, ténylegesen csak a két, L alakban elhelyezkedő kanapé összekötésére szolgál. Csak a két szélső ülés relaxos (emelhető lábtartó, dönthető háttámla), mert a saroknál lévő ülések lábtartói a közelségük miatt összeütköznének.

Kézi működtetésű relax mechanizmus

Az Elliott sarokkanapé szélső ülései háttámlája közel a vizszintesig dönthető, a lábtartó emelhető. A relax mechanizmust az ülés oldalán található süllyesztett kar meghúzását követően a testsúlyunk áthelyezésével mozgatjuk.

Motoros relax mechanizmus

Az amerikai gyártású Elliot sarokkanapé motoros relax mechanizmusa a háttámlát a tartós alvást lehetővé tevő közel vízszintes pozícióig dönti, megemeli a lábtartót. A motoros működés egyik előnye, hogy a közbenső háttámla - lábtartó helyzeteket is fixen megtartja.

Mozis - italtartós konzol

A szemből nézve baloldalon a kanapé két ülése közé mozis - italtartós konzol kerül beépítésre. A konzol felhajtható karfája alatti tárolórekeszben tarthatjuk a TV távirányítóját vagy az éppen olvasott könyvet.

Extra kényelmes ülés

A Elliot sarokkanapé extra kényelmes üléssel készül.
Dupla fémrugós szerkezet:
A fotel ülésszerkezet alapjai szilárd fém keretre boltozatosan szerelt hullám rugók. A föléjük szerelt több mint 50 független textilzsákba elhelyezett fém tekercsrugó (zsákrugók) biztosítja, hogy a Elliot kanapé ülésszerkezete a testfelületen egyenletesen ossza el a terhelést, ezzel a legkényelmesebb üléskomfortot biztosítsa. A fémrugós szerkezet egyben a jó szellőzést is szolgálja.
Komfort gél réteg: A kanapé ülőfelület kárpitozása alatt komfort gél réteg kerül beépítésre. A komfort gél (gel-infused memory foam) a test alakjához rugalmasan idomuló, a terheléselosztást tovább finomító réteg. A komfort gél a NASA által az űrhajózási csomagolás számára kifejlesztett memória hab emberi kényelem orientáltan továbbfejlesztett változata, amely a gél töltet hatására a hőt jobban vezeti, ezzel is segítve, hogy az ülést tartósan használhassuk.

Terhelhetőség

Az amerikai gyártású Elliot sarokkanapé ülései 120 kg súlyig terhelhetők. 

Jó légáteresztő kárpit

A Elliot sarokkanapé csokoládébarna és világosbarna puha tapintású szövet kárpittal vásárolható.
A Elliot sarokkanapé belül üreges váza és a különlegesen sima, puha tapintású szövet kárpit együttesen biztosítja a hosszútávú tartózkodást lehetővé tévő jó légáteresztést, szellőzést.

Bemutatóterem

Az Elliot relax sarokkanapé megtekinthető, kipróbálható és megvásárolható a Bemutatóteremben, megrendelhető itt a webshopban.

Érdeklődni nyitvatartási időben: Bemutatóterem:              061 817 0545
Ügyfélszolgálat hétköznap és szombaton 10:00 - 18:00:  0630 986 3713

Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről