Gilmore 3 2 1 full relax ülőgarnitúra

A Gilmore 3 2 1 full relax ülőgarnitúra egy 3 személyes full relax kanapéból, egy 2 személyes relax kanapéból és egy TV fotelből áll.
Mind a két kanapé ülésein és a TV fotelen emelhető a lábtartó, dönthető a háttámla. A 3 személyes kanapé középső ülése is relax mechanizmussal működik. A 2 személyes kanapé mozis - italtartós betéttel is választható.

Európai gyártásból

A Gilmore full relax ülőgarnitúra európai gyárban készül, ezért rendelés esetén kb. 6 - 8 hét múlva szállítjuk. Ugyancsak az európai gyártás teszi lehetővé, hogy a kanapé a nagy kárpit választékból kiválasztott, megkedvelt kárpit felhasználásával egyedileg kerüljön gyártásra, szállításra.

Fix állású kanapé lábazat 

A Gilmore TV fotel és relax kanapé talpa fix állású, nem hintáztatható.

2 személyes kanapén mozis - italtartós betét

A 2 személyes relax kanapé két ülése közé italtartós betét kerülhet beépítésre. Az italtartós betét közepén felhajtható fedelű tároló rekesz is található, ahova betehetjük a TV műsort, a távirányítót vagy az olvasószemüveget. A fedél lehajtva középső karfaként szolgál.

Full relax elrendezés

A Gilmore ülőgarnitúra 3 személyes kanapéja fekvő helyzetig dönthető üléseinek a működtető mechanizmusa a háttámlát a közel vízszintes pozícióig dönti és megemeli a lábtartót. A kanapé full relax kiépítésű, azaz mindhárom ülés relax funkciós. A beépített relax mechanizmus a középső ülés háttámláját és lábtartóját is mozgatja.

A 3 személyes full relax kanapé helyszínen különálló ülésekből öszeszerelhető

Sok lakásban található szűk folyosó, alacsony vagy keskeny ajtó, szűk lépcsőforduló, amely lehetetlenné teszi, hogy a 3 személyes magas szolgáltatási színvonalú relax kanapét a nappali kiszemelt helyére bevigyük. Ezen helyzetek megoldására alkalmas a helyszínen különálló ülésekből összeszerelhető kanapé.

Kézi működtetésű relax mechanizmus

A Gilmore relax ülőgarnitúra ülései háttámlája közel a vizszintesig dönthető, a lábtartó emelhető. A TV fotel és a kanapék szélső ülései relax mechanizmusát az ülés oldalán található süllyesztett gomb meghúzása és a testsúlyunk áthelyezése segítségével mozgatjuk. A 3 személyes full relax középső ülés mechanizmusa az ülések közötti kárpit résbe rejtett bowdenes kar segítségével működtethető. A fal mellé állítható rendszerű mozgató mechanizmus a háttámla döntésekor az ülést előre csúsztatja, így a TV fotel, a relax kanapé közel a fal mellé állítható, a távolság a fotel ill.  a kanapé háta és a fal között nem változik.

Motoros relax mechanizmus

A Gilmore relax ülőgarnitúra ülései motoros relax mechanizmusát az ülések oldalán található gombbal vezérelhetjük. A 3 személyes full relax kanapé középső ülés kapcsoló panelje telefonzsinóros megoldású.
A Gilmore TV fotel és a relax kanapé motoros mechanizmusa szintén fal mellé állítható rendszerü. A motoros mechanizmus egyik előnyös tulajdonsága, hogy a háttámla, lábtartó közbenső helyzeteket fixen megtartja.

ÚJDONSÁG - USB töltő aljzat

A motoros ülések kapcsoló paneljén zöld jelzőfény mutatja, hogy a fotel elektronikája áram alatt van.
A motoros Gilmore TV fotel és a relax kanapé kapcsoló paneljén USB töltő aljzat található. A normál méretű USB aljzatba bedugva a töltő kábelt tölthetjük a mobiltelefonunkat, a tabletet, esetleg a notebook - ot.

A relax ülőgarnitúra üléseinek a felépítése

A beleülő embert a TV fotel, a relax kanapé párnázata körül öleli. A keretre szerelt erős hullám rugók szolgáltatják az ülés feszességét, rugalmasságát. Az ülőfelület kényelmes puhaságát és a kárpit szövet feszessségét a nagy rugalmasságú poliuretán hab párnázat biztosítja. A háttámla és a kartámaszok erős műszálból készült vattagolyókkal töltött párnái különösen lágy, kellemes támaszt nyújtanak.

Nagy kárpit választék

A kárpit típusokat, a kárpit színeket az alábbi képekre kattintva tekintheti meg

 

Everest szövet szinek

Rainbow szinek

Loca szinek

Denim mikrobársony szinek

Torres szinek

Melon szinek

Mira szinek

Bora Wave szinek

Barein szinek

Bronx szinek

Valódi bőr szinek

Bemutatóterem

Gilmore TV fotelek és a full relax kanapé megnézhető, kipróbálható, a kárpit fajta és a kárpit szin kiválasztható a Bemutatóteremben.
Érdeklődni nyitvatartási időben: Bemutatóterem:              061 817 0545
Ügyfélszolgálat hétköznap és szombaton 10:00 - 18:00:  0630 986 3713

Házhozszállítás

Ha kéri, Budapesten és országosan a megvásárolt relax ülőgarnitúrát házhoz szállítjuk. A házhoz szállítás magában foglalja a bútor beszállítását az Ön lakásába (akár a 10-ik emeletre is), kicsomagolását, összeszerelését és az üzembehelyezését, valamint a csomagolóanyag elszállítását. 
Amennyiben rendelkezik megfelelő fuvareszközzel, előzetes egyeztetést követően a foteleket, kanapékat a Bemutatóterem raktárából is átveheti.
A házhoz szállítás részleteit olvassa el a Házhozszállítás oldalon.

Gilmore full relax ülőgarnitúra katalógusa

Gilmore full relax ülőgarnitúra

A Gilmore full relax ülőgarnitúra rendelhető kárpit típusait és a kárpit szineket, valamint az ülőgarnitúra részletes ártáblázatát tekintheti meg a képre kattintva !

Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
simplepay_hu_v2