Európai gyártásból

A Gilmore 3 személyes kanapé full relax ülésekkel, kézi vagy motoros működtetésű relax mechanizmussal európai gyárban készül. Az európai gyártás teszi lehetővé, hogy a relax kanapé a nagy kárpit választékból kiválasztott, megkedvelt kárpit felhasználásával egyedileg kerüljön gyártásra, szállításra.

Fix állású kanapé lábazat 

A Gilmore 3 személyes kanapé talpa fix állású, nem hintáztatható.

Helyszínen szerelhető

A Gilmore 3 személyes relax kanapé üléseit szétválasztva szállítjuk. Ilyen módon a kisebb ajtókon, szűkebb folyosókon is könnyen bevihető a szobába. A Gilmore relax kanapét a bútorszállítóink a helyszínen összeszerelik.

Full relax elrendezés, fekvő helyzetig dönthető háttámlák

A Gilmore relax ülőgarnitúra 3 személyes kanapéja fekvő helyzetig dönthető üléseinek a működtető mechanizmusa a háttámlát a közel vízszintes pozícióig dönti és megemeli a lábtartót. A kanapé full relax kiépítésű, azaz mindhárom ülés relax funkciós. A beépített relax mechanizmus a középső ülés háttámláját és lábtartóját is mozgatja.

Kézi működtetésű relax mechanizmus

A Gilmore 3 személyes kanapé relax ülései háttámlája közel a vizszintesig dönthető, a lábtartó emelhető. A szélső ülések relax mechanizmusát az ülés oldalán található kar meghúzása és a testsúlyunk áthelyezése segítségével mozgatjuk. A középső ülés mechanizmusa az ülések közötti kárpit résbe rejtett bowdenes kar segítségével működtethető. A fal mellé állítható rendszerű mozgató mechanizmus a háttámla döntésekor az ülést előre csúsztatja, így a 3 személyes kanapé közel a fal mellé állítható, a távolság a kanapé háta és a fal között nem változik.

Motoros relax mechanizmus

A Gilmore 3 személyes kanapé motoros relax mechanizmusát a szélső üléseknél az ülések oldalán található gombbal vezérelhető elektromos motor mozgatja. A középső ülés kapcsoló panelje telefonzsinóros megoldású.
A Gilmore 3 személyes kanapé fal mellé állítható rendszerű mozgató mechanizmusa a háttámla döntésekor az ülést előre csúsztatja, így a kanapé közel a fal mellé állítható, a távolság a kanapé háta és a fal között nem változik. A motoros mechanizmus további előnyös tulajdonsága, hogy a közbenső helyzeteket fixen megtartja.

A 3 személyes kanapé nagy kárpit választéka

A 3 személyes kanapéhoz a kárpit típusokat, a kárpit színeket az alábbi képekre kattintva tekintheti meg:

 

Everest szövet szinek

Rainbow szinek

Loca szinek

Denim mikrobársony szinek

Torres szinek

Melon szinek

Mira szinek

Bora Wave szinek

Barein szinek

Bronx szinek

Valódi bőr szinek

Bemutatóterem

A Gilmore relax ülőgarnitúrához tartozó fotel és hasonló kanapé kipróbálható, a kárpit fajta és a kárpit szin kiválasztható a Bemutatóteremben.

Érdeklődni nyitvatartási időben: Bemutatóterem:              061 817 0545
Ügyfélszolgálat hétköznap és szombaton 10:00 - 18:00:  0630 986 3713

Házhozszállítás

Ha kéri, Budapesten és országosan a megvásárolt fotelt, kanapét  házhoz szállítjuk. A házhoz szállítás magában foglalja a bútor beszállítását az Ön lakásába (akár a 10-ik emeletre is), kicsomagolását és az üzembehelyezését, valamint a csomagolóanyag elszállítását. Amennyiben rendelkezik megfelelő fuvareszközzel, előzetes egyeztetést követően a foteleket a Bemutatóterem raktárából is átveheti. A házhoz szállítás részleteit olvassa el a Házhozszállítás oldalon.

Katalógus

Gilmore relax ülőgarnitúra 

A Gilmore relax kanapé változatokat, a kárpit típusokat és a kárpit szineket valamint a részletes ártáblázatát tekintheti meg a képre kattintva !

Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
simplepay_hu_v2