Raktárról szállítjuk

A Gilmore forgó - hintázó motoros TV fotel Rainbow csokoládébarna microszálas bársony kárpittal raktárról azonnal megvásárolható.

Forgó - hintázó fotel talp

A hintázó mechanizmus alá szerelt forgó talpon a Gilmore fotel 360 fokban körbe forgatható. A Gilmore forgó talpú fotel mindig abba az irányba fordítható, amilyen irányban a többfunkciós szoba bererendezése éppen igényli.   

Motoros relax mechanizmus

A Gilmore fotel háttámlája közel a vizszintesig dönthető, a lábtartó emelhető. A relax mechanizmust a fotel oldalán található gombbal vezérelhető elektromos motor mozgatja.

ÚJDONSÁG - USB töltő aljzat

A fotel kapcsoló paneljén zöld jelzőfény mutatja, hogy a fotel elektronikája áram alatt van.
A Gilmore TV fotel kapcsoló paneljén USB töltő aljzat található. A normál méretű USB aljzatba bedugva a töltő kábelt tölthetjük a mobiltelefonunkat, a tabletet, esetleg a notebook - ot.

Gilmore relax ülőgarnitúra fotelje

A fix talpú motoros  Gilmore TV fotel a Gilmore ülőgarnitúra része. A Gilmore ülőgarnitúra állhat kézikaros és motoros relax kanapékból, valamint kézikaros és motoros relax fotelekből. A Gilmore ülőgarnitúra különlegessége, hogy a 3 személyes kanapé helyszínen összeszerelhető változatban is megrendelhető, ami megkönnyíti a szűkebb ajtóval, folyosóval épült lakásokba a nagyméretű relax kanapé beszállítását.

Bemutatóterem

A Gilmore fotel megtekinthető, kipróbálható a Bemutatóteremben.

Érdeklődni nyitvatartási időben: Bemutatóterem:              061 817 0545
Ügyfélszolgálat hétköznap és szombaton 10:00 - 18:00:  0630 986 3713

Házhozszállítás

Ha kéri, Budapesten és országosan a megvásárolt fotelt  házhoz szállítjuk. A házhoz szállítás magában foglalja a bútor beszállítását az Ön lakásába (akár a 10-ik emeletre is), kicsomagolását és az üzembehelyezését, valamint a csomagolóanyag elszállítását. Amennyiben rendelkezik megfelelő fuvareszközzel, előzetes egyeztetést követően a foteleket a Bemutatóterem raktárából is átveheti. A házhoz szállítás részleteit olvassa el a Házhozszállítás oldalon.

Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
simplepay_hu_v2