Fekvő helyzetig dönthető háttámla

Az Oliver felállást segítő fotel motorja először a lábtartót emeli, majd a lábtartó félig felemelt helyzetétől kezdődően dönti a háttámlát. Az Oliver felállást segítő fotel működtető mechanizmusa a háttámlát a tartós alvást lehetővé tevő vízszintes pozícióig dönti. Az európai gyártású Oliver felállást segítő fotel mozgató mechanizmusa szilárdan megtartja mind a lábtartó, mind a háttámla közbenső helyzeteit  is.

Felállás segítő relax mechanizmus

Az Oliver fotelek felállás segítő mechanizmusát kis elektromos motor mozgatja. Az irányító panelen a megfelelő gomb megnyomására a fotel megemelkedik és kissé előre dől, hogy a fotelből a felállás könnyű legyen.

A fotel a leülést is segíti

Ha a fotelből való felállás után a fotelt nem visszük vissza az alaphelyzetébe, hanem az ülés felemelve és kissé előredöntve marad, akkor a leülés segítésére is használhatjuk. Nem kell a fotelbe belehuppanni, hanem az ülésnek nekitámaszkodva a motor használatával lassan, fokozatosan lehet az ülést alappozícióba leereszteni.

Terhelhetőség

Az európai gyártású Oliver felállást segítő fotel 130 kg súlyig terhelhető.

Magazin zseb

Az Oliver felállás segítő fotel oldalán és a karfa elején nagyméretű zsebek szolgálják a mindazon tárgyak elhelyezését, amelyeket a fotelben ülve gyorsan el szeretnénk érni. Tehetünk a zsebbe könyvet és folyóiratot, valamint a TV távirányítóját is.

Italtartós karfa

Az Oliver felállást segítő fotel karfáiba italtartó betét kerül beépítésre. Hogy kéznél legyen, ebbe a tartóba tehetjük az ásványvizes palackot vagy a teáscsészét.

Microfiber kárpit

Az Oliver felállást segítő fotel csokoládébarna Microfiber szövet kárpitja nemcsak puha, kellemes tapintású és jó légáteresztő, hanem portaszító tulajdonságú és könnyen tisztítható.

Bemutatóterem

Érdeklődni nyitvatartási időben: Bemutatóterem:              061 817 0545
Ügyfélszolgálat hétköznap és szombaton 10:00 - 18:00:  0630 986 3713

Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről