Tessin 3 2 1 relax ülőgarnitúra vendégágyas kanapéval

A Tessin vendégágyas 3 2 1 relax ülőgarnitúra egy 3 személyes vendégágyas kanapéból, egy 2 személyes relax kanapéból és egy TV fotelből áll.
A 2 személyes kanapé ülésein és a TV fotelen emelhető a lábtartó, dönthető a háttámla. A 3 személyes kanapé fix állású, nem relax, az ülései alól vendégágy hajtható ki. A 2 személyes kanapé mozis - italtartós betéttel is választható.

Európai gyártásból

A Tessin relax ülőgarnitúra európai gyárban készül, ezért rendelés esetén kb. 6 - 8 hét múlva szállítjuk. Ugyancsak az európai gyártás teszi lehetővé, hogy a kanapé a nagy kárpit választékból kiválasztott, megkedvelt kárpit felhasználásával egyedileg kerüljön gyártásra, szállításra.

Fix állású kanapé lábazat 

A Tessin TV fotel és relax kanapé talpa fix állású, nem hintáztatható.

3 személyes kanapé vendégággyal

A 3 személyes kanapé ülései alól  mindennapi alvásra alkalmas ágyszerkezet nyitható ki. A szélessége 160 cm, a hossza 200 cm.
A vendégágy rácsa és rajta a matrac a kanapé testből az ülés blokkok eltávolítása után hajtható ki. A mechanizmus egy személy által is mozgatható, kihúzható. A fényképes  útmutatót ide kattinva tekintheti meg, töltheti le.

2 személyes kanapén mozis - italtartós betét

A 2 személyes relax kanapé két ülése közé italtartós betét kerülhet beépítésre. Az italtartós betét közepén felhajtható fedelű tároló rekesz is található, ahova betehetjük a TV műsort, a távirányítót vagy az olvasószemüveget. A fedél lehajtva középső karfaként szolgál.

Kézi működtetésű relax mechanizmus

A Tessin relax ülőgarnitúra ülései háttámlája közel a vizszintesig dönthető, a lábtartó emelhető. A TV fotel és a kanapék szélső ülései relax mechanizmusát az ülés oldalán található süllyesztett gomb meghúzása és a testsúlyunk áthelyezése segítségével mozgatjuk. A fal mellé állítható rendszerű mozgató mechanizmus a háttámla döntésekor az ülést előre csúsztatja, így a TV fotel, a relax kanapé közel a fal mellé állítható, a távolság a fotel ill.  a kanapé háta és a fal között nem változik.

Motoros relax mechanizmus

A Tessin relax ülőgarnitúra ülései motoros relax mechanizmusát az ülések oldalán található gombbal vezérelhetjük.
A Tessin TV fotel és a relax kanapé motoros mechanizmusa szintén fal mellé állítható rendszerü. A motoros mechanizmus egyik előnyös tulajdonsága, hogy a háttámla, lábtartó közbenső helyzeteket fixen megtartja.

A relax ülőgarnitúra üléseinek a felépítése

A beleülő embert a TV fotel, a relax kanapé párnázata körül öleli. A keretre szerelt erős hullám rugók szolgáltatják az ülés feszességét, rugalmasságát. Az ülőfelület kényelmes puhaságát és a kárpit szövet feszessségét a nagy rugalmasságú poliuretán hab párnázat biztosítja. A háttámla és a kartámaszok erős műszálból készült vattagolyókkal töltött párnái különösen lágy, kellemes támaszt nyújtanak.

Nagy kárpit választék

A kárpit típusokat, a kárpit színeket az alábbi képekre kattintva tekintheti meg

 

Everest szövet szinek

Loca szinek

Rainbow szövet szinek

Denim mikrobársony szinek

Mira szinek

Torres szinek

Melon szinek

Bora Wave szinek

Barein szinek

Bronx szinek

Valódi bőr szinek

Bemutatóterem

Tessin TV fotelek és relax kanapé megnézhető, kipróbálható, a kárpit fajta és a kárpit szin kiválasztható a Bemutatóteremben.
Érdeklődni nyitvatartási időben: Bemutatóterem:              061 817 0545
Ügyfélszolgálat hétköznap és szombaton 10:00 - 18:00:  0630 986 3713

Házhozszállítás

Ha kéri, Budapesten és országosan a megvásárolt relax ülőgarnitúrát házhoz szállítjuk. A házhoz szállítás magában foglalja a bútor beszállítását az Ön lakásába (akár a 10-ik emeletre is), kicsomagolását, összeszerelését és az üzembehelyezését, valamint a csomagolóanyag elszállítását. 
Amennyiben rendelkezik megfelelő fuvareszközzel, előzetes egyeztetést követően a foteleket, kanapékat a Bemutatóterem raktárából is átveheti.
A házhoz szállítás részleteit olvassa el a Házhozszállítás oldalon.

Tesssin relax ülőgarnitúra katalógusa

Tessin relax ülőgarnitúra

A Tessin relax ülőgarnitúra rendelhető kárpit típusait és a kárpit szineket, valamint az ülőgarnitúra részletes ártáblázatát tekintheti meg a képre kattintva !

Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről