Választható relax mechanizmus

A  Tessin relax fotel relax mechanizmusa a következő változatokban rendelhető:

1. Fix állású (vagy görgős) talp - kézi működtetés

2. Fix állású (vagy görgős) talp - motoros működtetéssel

3. Forgó - hintázó talp motoros működéssel

Európai gyártásból

A Tessin relax fotel európai gyárban készül. Az európai gyártás teszi lehetővé, hogy a fotelt a nagy kárpit választékból kiválasztott, megkedvelt kárpit felhasználásával egyedileg gyártassuk, szállítsuk.

Fix állású fotel talp 

A Tessin relax fotel talpa hagyományos fix állású, nem hintáztatható, nem forgó. A fix talpú fotelek előnye, hogy könnyebb belőlük felállni, mint a hintázós vagy a forgó fotelekből.

Görgős fotel talp

A Tessin relax fotel görgős talp négy darab önbeálló bútor görgővel készül. A segítségükkel a fotel a szobában könnyen mozgatható, megkönnyírelaxe a többcélú használatot valmint a takarítást is.

Kézi működtetésű relax mechanizmus - fal mellé állítható

A Tessin relax fotel háttámlája közel a vizszintesig dönthető, a lábtartó emelhető. A kézi működtetésű relax mechanizmust a fotel oldalába süllyesztett kar meghúzása után a testsúlyunk áthelyezése segítségével mozgatjuk. A fal mellé állítható rendszerű mozgató mechanizmus a háttámla döntésekor az ülést előre csúsztatja, így a fotelt közel a fal mellé állíthatjuk, a háttámla döntésekor a távolság a fotel háta és a fal között nem változik.

Motoros relax mechanizmus - fal mellé állítható

A motoros Tessin relax fotelek háttámlája közel a vizszintesig dönthető, a lábtartó emelhető. A relax mechanizmust a fotelek oldalán található gombbal vezérelhető elektromos motor mozgatja. A motoros mechanizmus további előnyös tulajdonsága, hogy a közbenső helyzeteket fixen megtartja.

A fotel szerkezete

A beleülő embert a fotel körül öleli. A keretre szerelt erős fémrugók szolgáltatják az ülés feszességét, rugalmasságát. Az ülőfelület kényelmes puhaságát és a kárpit szövet feszessségét a nagy rugalmasságú poliuretán hab párnázat biztosítja. A háttámla és a kartámasz erős műszálból készült vattával töltött párnái különösen lágy, kellemes támaszt nyújtanak.

Nagy kárpit választék

A kárpit típusokat, a kárpit színeket az alábbi képekre kattinrelaxa tekintheti meg

 

Everest szövet szinek

Loca szinek

Rainbow szövet szinek

Denim mikrobársony szinek

Mira szinek

Bora Wave szinek

Barein szinek

Bronx szinek

Valódi bőr szinek

Bemutatóterem

A fotel kipróbálható a kárpitok kiválaszthatók a Bemutatóteremben.
Érdeklődni nyitvatartási időben: Bemutatóterem:              (30) 501 1765
Ügyfélszolgálat hétköznap és szombaton 10:00 - 18:00:  (30) 986 3713 

Házhozszállítás

Ha kéri, Budapesten és országosan a megvásárolt fotelt  házhoz szállítjuk. A házhoz szállítás magában foglalja a bútor beszállítását az Ön lakásába (akár a 10-ik emeletre is), kicsomagolását, szükség szerinti összeszerelését és az üzembehelyezését, valamint a csomagolóanyag elszállítását. Amennyiben rendelkezik megfelelő fuvareszközzel, előzetes egyeztetést követően a foteleket, kanapékat a Bemutatóterem raktárából is árelaxeheti. A házhoz szállítás részleteit olvassa el a Házhozszállítás oldalon.

Katalógus

Tessin relax ülőgarnitúra

A Tessin relax ülőgarnitúra fotelek és kanapék ártáblázatát, a kárpit típusokat és a kárpit szineket tekintheti meg a képre kattintva !

Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről