Relax fotel blog

Miért is szeretjük a kedvenc fotelünket?

Miért is szeretjük a kedvenc fotelünket?

A napi kemény munka után az esti jutalom kedves része leülni a kedvenc fotelünkbe.
Miért is szeretjük a kedvenc fotelünket?
Mik azok a tulajdonságok, ami miatt a kedvencünk lett?
Ennek járunk utána.

Mikor Rachel véletlenül eltörte Joey foteljének a háttámláját, mindketten, Joey és Rachel is kétségbe voltak esve. Most mi lesz? Hogyan élhet Joey a kedvenc fotelje nélkül?

Joey kedvenc fotelje

Vevőink ilyen visszajelzéseket küldtek:

Karácsony óta élvezhetjük fotelünk ölelését. Családomban és a barátok körében verseny folyik minden alkalommal, hogy ki foglalja el. Kisfiammal a kedvenc sorozatunkat a Jóbarátokat csak ebből nézzük!

Amióta megvásároltam a terméküket 8 kilót híztam. Eddig, ha időm engedte kerékpárra pattantam és róttam a kilométereket. A fotel vonzó hatására beruháztam IP-TV-re is. Mostanában csak töltögetem a filmeket, és ülök a fotelemben. Több különböző pózt is kipróbáltam, mindegyik kényelmes. Eddig nem nagyon tudtam aludni az ágyamban. Most sem tudok, de a fotelben sokszor kapom magam azon, hogy kipihenten ébredek. A fotel megvásárlása óta teljesen antiszociális lettem. Ha otthon vagyok, kikapcsolom a telefonomat, nem nyitok ajtót senkinek. Kettesben vagyunk: Fotel, és én.

Egy Teddy Bear forgótalpas fotelt vásároltam. A fotel rendelkezik hinta, forgó, és különböző döntési funkciókkal. A tervem az volt hogy zenehallgatáshoz használom. Ez kiegészült más szabadidős tevékenységekkel is, például olvasással, de pihenni is öröm benne. Csak azt veszem észre nincsen kedvem kiszállni belőle, és a régebbi fotelek amiket addig kényelmesnek hittem már nem vonzanak annyira. Hogyha annak idején ismertem volna ezeket a termékeket, biztosan minden nappali kanapé, és fotel a cég termékeiből került volna ki.

Miért is szeretjük kedvenc fotelünket és miért vagyunk bánatosak, ha elromlott?

Kényelem

A kedvenc fotelünk általában kifejezetten kényelmes és ergonomikus. Pont a mi testalkatunkhoz illeszkedik. Lehetővé teszi hogy kényelmesen pihenhessünk.

Megbízhatóság

A jól ismert kedvenc fotelünkben egyfajta biztonságban érezhetjük magunkat. Ismerjük annak minden döccenőjét és alakját, és ezáltal stabilnak és megbízhatónak érezzük azt.

Motoros relax fotel

Személyes kapcsolat

Az idő múlásával a kedvenc fotelünk sok emléket hordozhat magában. Lehet, hogy az ott töltött idők során olvasgattunk, pihentünk, vagy éppen fontos döntéseket hoztunk. Ennek következtében kötődés alakulhat ki közöttünk és a fotelünk között.

Testre szabott kényelem

A wellness fotel kategóriájú relax fotelek használata esetén lehetőségünk van teljesen az alkatunkhoz igazítani a fotel háttámláját, lábtartóját és az ülés pozícióját, ami még inkább saját kényelmünket szolgálja. Tovább emeli a kényelem érzését a beépített masszírozó funkció és az ülésfűtés használata.

Wlnness fotel - Palmer

Esztétikai vonzerő

Nemcsak a kényelemet és funkcionalitást szeretjük, hanem fontos az is, hogy a fotelünk hogyan illeszkedik az otthonunk stílusához, megjelenéséhez. Ha egy fotel esztétikailag is vonzó számunkra, akkor az erősíti a kötődésünket.

Hozzáférhetőség

Az otthonunkban lévő fotelünk mindig könnyen hozzáférhető, és gyors megoldást jelent, ha pihenni vagy lazítani szeretnénk.

A megszokott ismerős fotel

A kedvenc fotelünk részévé válik a mindennapi életünknek. Az állandó jelenléte és használata révén megszokjuk és megszeretjük azt, és nehéz lenne elképzelni az otthonunkat nélküle.

Relax fotel - Refresher

Ezek a tényezők együttesen hozzájárulnak ahhoz, hogy miért szeretjük a kedvenc fotelünket, és miért érezzük azt olyan különlegesnek és fontosnak az életünkben.

TALÁLJA MEG ÖN IS A KEDVENC FOTELJÉT!

A JÓBARÁTOK fotelek többféle használati módjáról ide kattintva tájékozódhat.

A JÓBARÁTOK relax fotel 24 órás üléskomfortja technikai megoldásairól ide kattintva olvashat.

Válassza ki leendő kedvenc foteljét a Bemutatóteremben.

Relax fotelek a Bemutatóteremben