Relax fotel blog

Teljes értékű 3 személyes kanapé - full relax kanapé

Teljes értékű 3 személyes kanapé - full relax kanapé

Mitől teljes értékű egy 3 személyes kanapé? Ha hárman szeretnének a TV előtt a kanapén kényelmesen ülni, reális elvárás, hogy a kanapé középső ülésén is emelhető legyen a lábtartó, dönthető a háttámla.

A 3 személyes relax kanapék hagyományos elrendezése

A 3 személyes relax kanapékat általában úgy gyártják, hogy a szokásos fix állású kanapé két szélső ülése alá a kanapé hagyományos létravázára relax mechanizmust építenek rá. Az így gyártott relax kanapé két szélső ülésén a lábtartó emelhető, a háttámla dönthető, közben a középső ülés fixen áll.

Általában ilyen megoldással gyártják a már régebb óta forgalomban levő 3 személyes kanapékat, valamint az olcsóbb 3 személyes kanapékat.

3 személyes relax kanapé hagyományos fix középső üléssel - Westport

3 személyes relax kanapé hagyományos fix középső üléssel

Teljes értékű középső relax ülés - full relax kanapé

A full relax 3 személyes kanapé mindhárom ülése relax funkciós. A beépített relax mechanizmus a középső ülés háttámláját és lábtartóját is mozgatja.

Kézi működésű full relax kanapé

A Voyager relax ülőgarnitúra 3 személyes kanapéja fekvő helyzetig dönthető üléseinek a működtető mechanizmusa a háttámlát a tartós alvást lehetővé tevő vízszintes pozícióig dönti és megemeli a lábtartót. A kanapé full relax kiépítésű, azaz mindhárom ülés relax funkciós. A középső üléshez beépített kézi relax mechanizmus a középső ülés háttámláját és lábtartóját is mozgatja. A középső ülés relax mechanizmusát az ülések közötti párnázatba süllyesztett kis kar meghúzásával lehet működésbe hozni. Egy rugó megemeli a lábtartót, a háttámlát a testsúlyunk áthelyezésével tudjuk hátra dönteni.
A Voyager full relax kanapé sokszor hasznos extra funkciója, hogy a hogy a középső ülés háttámla előre dönthető, hogy kis asztalként szolgáljon.

3 személyes full relax kanapé - Voyager
3 személyes full relax kanapé - Voyager

A kézi működésű relax mechanizmusokkal épített kanapék középső ülése lábtartó nyitását az ülések közé illesztett húzókar segítségével oldják meg.

Kanapé középső ülés kézi nyitó kar

Kanapé középső ülés kézi nyitó kar

Motoros 3 személyes kanapé full relax kivitelben

A Gilmore relax ülőgarnitúra 3 személyes kanapéja üléseinek a működtető mechanizmusa a háttámlát a közel vízszintes pozícióig dönti és megemeli a lábtartót. A kanapé full relax kiépítésű, azaz mindhárom ülés relax funkciós. A beépített relax mechanizmus a középső ülés háttámláját és lábtartóját is mozgatja. A Gilmore kanapé fal mellé állítható rendszerű mozgató mechanizmusa a háttámla döntésekor az ülést előre csúsztatja, így a kanapé közel a fal mellé állítható, a távolság a kanapé háta és a fal között nem változik. A motoros mechanizmus további előnyös tulajdonsága, hogy a közbenső helyzeteket fixen megtartja.

Gilmore relax ülőgarnitúra full relax kanapéval

Gilmore relax ülőgarnitúra full relax kanapéval

A Gilmore 3 személyes full relax kanapé motoros relax mechanizmusát a szélső üléseknél az ülések oldalán található gombbal vezérelhető elektromos motor mozgatja. A középső ülés kapcsoló panelje telefonzsinóros megoldású.

Gilmore full relax kanapé középső ülés telefonzsinóros kapcsoló

Győződjön meg róla a Bemutatóteremben, hogy a JÓBARÁTOK relax kanapék tényleg kényelmesek!

Egy kanapét nem elég csupán a képernyőn látni, hanem jó ki is próbálni, mielőtt megvásárolnánk. A JÓBARÁTOK relax kanapék a Bemutatóteremben próbálhatók ki. Tekintse át a webáruház gazdag kínálatát, majd válassza ki a leginkább megfelelőt a Bemutatóteremben.
A Bemutatótermben segítünk kiválasztani a megfelelő funkcionalitású, méretű és kárpitozású kanapét.
A legjobb kanapét az egyéni adottságokhoz, igényekhez igazodva lehet kiválasztani. Kifejezetten hasznos lehet néhány különböző típus kipróbálása, hogy megtalálja azt, amelyik a legnagyobb kényelmet nyújtja.

Ismerje meg a számítógépen kiválasztott kanapé tényleges méreteit a Bemutatóteremben.

Vásároljon a 100 darabos relax bútor készletünkből - a terméket rövid időn belül házhoz szállítjuk.

Relax ülőgarnitúra a Bemutatóteremben

Bemutatóterem címe:
1048 Budapest, Lóverseny tér 4.

Bemutatóterem nyitvatartási időben: 061 817 0545

Email:    fotel[kukac]jobaratokfotel.hu

Ügyfélszolgálat hétköznap és szombaton 10 - 18 között: 0630 986 3713